promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebontották Varga Viktor titkos vidéki házát, sosem láttál még ehhez foghatót
Borítókép:  Profilmedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pedig a két kezével építette, most mégis segítségre szorult.

Varga Viktor és szerelme Budakalászon találta meg álmai otthonát, amit édesapjával együtt a két kezével építgetett, szépítgetett, a napokban azonban be kellett látnia, hogy mindent mégsem tudnak egyedül megcsinálni, léteznek olyan kihívások, amik már szakember bevonását igénylik.

Történt ugyanis, hogy a tető és az emelet gerendái teljesen tönkrementek, mivel nem voltak megfelelően szigetelve, és így túl hosszú ideig maradtak nedvesek. Ezért kellett lebontani az egészet, ami nem mindennapi csapás az ember életében, de a színész pozitívan áll a dologhoz. Apa és fia az újrahúzást már nem is bízták a véletlenre, az énekes instagram posztjában örvendezett, milyen jó szakemberek segítenek nekik az újraépítésben.

Az énekes látszólag tehát nem csügged, gőzerővel dolgozik, hogy egyszer végre szó szerint is "tető alá hozza" ezt a gyönyörű budakalászi ingatlant, ami jógaközpontként fog funkcionálni. Bár a tetőt újra kell építeni, azért nem valószínű, hogy a sztár továbbra is a teljesen nyitott, reggelente madárcsicsergésre berendezett emeleti hálószobájában alszik. Ezt megteheti a kertben elhelyezett óriási jurtában is, amit szintén be lehet rendezni lakhatásra, ami korántsem megszokott eleme egy vidéki otthonnak. Az udvaron emellett egy 40 fokra felfűthető dézsa és egy szauna is megtalálható, a tető mellett pedig készül a kerti tó is, az itt úszkáló halak és rákok is csak tovább fogják erősíteni Varga Viktor házának meghitt, természetközeli idilljét. A restaurálást követően szebb lesz az ingatlan, mint új korában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás