promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lecsukták Varga Viktort, rács mögé került a nomád életmódot élő énekes
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Viktor börtönbe került, Olaszországban kapcsolták le a rendőrök, de végül ők kértek bocsánatot a zenésztől.

Elindult az Ütős Ötös a TV2-n. A Till Attila vezetésével készült műsor igen ismerős lehet a tv-nézőknek, hiszen évekkel ezelőtt ugyanez a formátum futott az RTL Klubon is 4N4LN - A családi játszma címen (az eredeti formátum a Family Feud - a szerk.).

Az akkori produkcióban ugyancsak két ismert személy, és a családtagjaik mérkőztek meg egymással; a játékosoknak arra kellett ráérezniük, hogy az emberek hogyan gondolkodnak bizonyos dolgokról. A műsort megelőzően itt is 100 embernek tették fel ugyanazokat a kérdéseket, és a játékosoknak arra kellett rájönniük, hogy mik voltak az emberek leggyakoribb válaszaik. Az első két körben szimpla, a harmadikban dupla, a negyedikben pedig tripla pontokért játszottak, ha pedig az egyik csapat összegyűjtött 3 rossz választ (vagyis X-et), akkor az ellenfél elrabolhatta a pontokat.

Most a TV2-re tért vissza ez a műsor, amivel a csatorna ismét nagyot tarolhat a nézettségi versenyben. Nem túlzás azt mondani, hogy a TV2-nek simán royal flush-e lehet, hiszen bitangerős hétköznapokat épített fel magának a következő hetekre: továbbra is nagy népszerűségnek örvend a Zsákbamacska, majd utána következik az Ütős Ötös. Az már korábban bebizonyosodott, hogy a Drága örökösök - A visszatérés labdába sem tud rúgni a TV2-n azonos sávban futó műsoraival, de hogy Az álommeló is ilyen csúnyán el fog-e hasalni, az csak a következő héten fog kiderülni.

Mindenesetre Till Attila műsora remek lehetőség arra, hogy újabb titkokat, érdekességeket tudjunk meg a magyar hírességekről. A legutóbbi adásban Pásztor Anna és a nomád életmódot élő Varga Viktor csapata versengett egymással.

A műsor során kiderült, hogy Varga Viktorékat egyszer lecsukták Olaszországban utcazenélés miatt. A család ugyanis nemcsak nyaralás, de zenélés és pénzkeresés céljából is utazott el a "csizmába", hiszen szükség volt az anyagiakra, hogy hangszereket tudjanak vásárolni maguknak, és az iskola sem volt olcsó. Olaszországban aztán meggyűlt a bajuk a helyi hatósággal: valaki betelefonált a rendőrségre, hogy egy férfi - akit az albán maffia tagjának néztek - gyerekeket dolgoztat az utcán.

Varga Viktorék órákon keresztül voltak a börtönben, aztán mikor tisztázták magukat, a rendőrök felajánlották nekik, hogy elviszik őket bárhová, ahova csak szeretnék. A történet azonban nem ért itt véget: mikor visszavitték az utcazenélésért rács mögé juttatott Varga-családot az autójukhoz, az ellenőr már ott várt rájuk, mert rossz helyen parkoltak. Így aztán csöbörből vödörbe kerültek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás