promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Idáig süllyedt a TV2?!” - A nézők ítéletet mondtak a Zsákbamacskáról
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők véleményt mondtak az új Zsákbamacskáról.

A napokban indult el a TV2-n a modernizált Zsákbamacska, amit Majka, Pápai Joci, és Pap Dorci vezetnek. A nézők persze rögtön lázba jöttek, hiszen ismét egy régi, közkedvelt gameshow-t támasztott fel a csatorna. A TV2 nagyon jól döntött, mikor új életet lehelt a Szerencsekerék-be, Kasza Tibi műsora a mai napig a legnézettebb hétköznapi műsorok között szerepel, és hamarosan jön az új évad.

A csatorna ebből azt a következtetést vonhatta le, hogy a nézőknek szükségük van a régi sikerműsorokra, így aztán a Zsákbamacskát is visszahozták. Majka már több produkcióban is bebizonyította, hogy kitűnően ért a műsorvezetéshez, Pápai Jocinak viszont ez az első ilyen munkája, és bár az énekes-előadó mindent megtesz azért, hogy megfelelő partnere legyen Majkának, sajnos egyelőre nem igen találja a helyét.

Ez a nézőknek is feltűnt, és már az első néhány adás után teljesen leírták Pápai Jocit. Olvasva a véleményeket és a reakciókat, sajnos a nézők nem igen szimpatizálnak Jocival; de Pap Dorcival sem.

„Pápai Joci minek van ott? Meg sem szólal csak egyik lábáról a másikra álldogál! Dorci is egy nulla, igaz az egész műsor az!”

„A végén mikor kiállnak a szimpadra szegény Durcás (Pap Dorcira gondolt a "költő" - a szerk.) csak lépked jobbra balra, azt sem tudja mit csináljon, senki le se sza....ja, hát nagy szereplése van, tiszta szégyen amit csinál...”

Tény, hogy a műsor közösségi oldalának kommentszekciójában sok negatív véleményt olvashatunk, de sok pozitív reakciót is találhatunk, ami azt bizonyítja, hogy a TV2 ismét megcsinálta, és sikerült egy olyan műsort feltámasztania, ami a Szerencsekerék-hez hasonlóan kiemelt nézettséget tud majd nekik hozni. Hogy az első adásokat mennyien nézték, az csak jövő héten derül ki, de az már biztos, hogy a magyar nézőknek ismét van egy kedvenc műsoruk, amit várhatnak minden hétköznap este.

Most komolyan, idáig süllyedt a TV2, hogy főműsoridőben ilyen sz*rt sugároz ....... Ennél már csak az felháborítóbb, hogy a kábelszolgáltató ezért pénzt kér......

Jó volt ma is a műsor

Tetszik a műsor

Alább pedig megnézhetitek az előző adás végét, hogy milyen mesés nyereménnyel távozott a játékos a stúdióból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás