promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci úgy beégette magát a Zsákbamacska miatt, hogy azonnal közröhej lett?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pap Dorcit jól beégették a Zsákbamacska miatt; pedig nem az ő helyesírásával vannak ilyen nagy gondok.

Az elmúlt napokban indult el a TV2 által feltámasztott és modernizált Zsákbamacska, amit Majka, Pápai Joci, és az Exatlon Hungary-ből ismert Pap Dorci vezet. A gameshow a Szerencsekerék helyett fut a csatornán, de egyelőre úgy tűnik, nem igazán tudja megtalálni a célközönségét. A közösségi médiában több olyan komment olvasható, ami azt bizonyítja, hogy a nézőknek nem nyerte el a tetszését a produkció.

Sokan kiemelték, hogy Majka nagyon jól vezeti a műsort, de nem értik, hogy Pápai Joci mit keres ott mellette. Egyes nézők szerint a Jálomá-király csak azért került a Zsákbamacskába, mert a TV2-nek bejött az, ahogy Joci és Majka egymást cikizték az átalakulós showműsorban, és ezt akarták átültetni most az újonnan indult produkcióba is. Mások pedig azt nem értik, hogy Pap Dorci mit keres a műsorban, hiszen azon kívül, hogy jól mutat a képernyőn, semmit sem ad hozzá.

A TV2 által felhájpolt, huszonéves lány látszólag csúnyán beégette magát az egyik posztjával. Ugyanis felkerült egy, a műsort reklámozó poszt, amit egy Pap Dorci rajongói oldal osztott meg. Az ember első blikkre azt gondolhatná, hogy Dorcinak ilyen rosszul megy a helyesírás, ugyanis a posztolónak sikerült a műsor címét rosszul leírnia:

ZSÁGBAMACSKA.

(Fotó: Facebook)

Hogy mekkora nézettséggel fut a Zsákbamacska a TV2-n, azt csak a következő hét elején tudhatjuk meg, mindenesetre az már biztos, hogy március 20-tól jóval hosszabb adásokkal fog jelentkezni, ezért az utána látható Hazatalálsz című sorozatot kénytelen volt későbbre pakolni a csatorna. A napi sorozat epizódjait jövő héten már 21:40-től láthatjuk a TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás