promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci nem árul zsákbamacskát: intim fotókkal árasztotta el az internetet, ebbe mindenki beleremeg
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pap Dorci ismét bebizonyította, hogy ő az ország egyik legdögösebb nője.

Pap Dorcit a legtöbben vagy az Exatlon Hungaryből, vagy a Dancing with the Starsból ismerik Magyarországon. Mindkét műsort mondhatni beragyogta a gyönyörűségével, és úgy tűnik, hogy ezzel a TV2 is tisztában van, ugyanis őt rakták Majka és Pápai Joci mellé a Zsákbamacska című műsorba, ami ezen a héten startolt el a csatornán – bár már vasárnap este megszakították vele a Sztárban sztár adását, és ez nem mindenkinek tetszett.

Majkáék Dorcicának nevezték el Pap Dorcit a Zsákbamacska miatt, és állítólag nagyon jól érezték magukat a forgatáson, hamar megtalálták a közös nevezőt. Ez mondjuk egyáltalán nem meglepő, hiszen Majka és Pápai Joci szinte folyamatosan marhulnak, vidám kis duót alkotnak, így szinte biztos, hogy másokra is ráragadt a lazaságuk, jó kedvük – amit még a nézők is érezni szoktak.

Pap Dorci persze nemcsak a Zsákbamacskában, hanem a közösségi oldalán is aktív, ráadásul nem is akárhogyan, hiszen nemrég például egy egészen intim képsorozatot rakott ki: az egyik fotón a kádban láthatjuk őt, a másikon pajkosan a zuhanyfüggöny mögé bújik, egy harmadikon pedig egy szél törülközőben van, és a mellei között pihentet egy szépségápolási terméket.

Mondani sem kell, hogy a tűzforró galériától szinte rögtön dobtak egy hátast a gyönyörű Pap Dorci hűséges és kitartó hódolói, hiszen alap esetben ilyen helyzetekben csak a párja láthatná a hírességet, senki más – de most a rajongói legnagyobb örömére bárki megcsodálhatja őt mondhatni intim helyzetben, szóval csodás ajándék ez, akárhogy is nézzük:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás