promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka és Pápai Joci gyakorlatilag sokkot kapott, amikor megjelent a Scooter imitátor előttük
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka és Pápai Joci belevágtak a Zsákbamacska első részébe, ahol a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője is feltűnt.

Valószínűleg rengetegen emlékeznek a Zsákbamacska nevű játékra, ami a Magyar Televízióban volt látható. A műsort Rózsa György vezette, és 174 adást ért meg. Itt nem is annyira a tudás, hanem inkább a szerencse játszott nagy szerepet.

A vetélkedő közel három évtizedes kihagyás után visszatért a TV2-re. A csatorna úgy látta, hogy a Szerencsekereket megérte visszahúzni a múltból Kasza Tibivel, és most a Zsákbamacskán van a sor, hogy bizonyítson. Abban már biztosak lehettünk, hogy Majka és Pápai Joci párosa nem fog csalódást okozni.

A megújult Zsákbamacska óriási meglepetésekkel és 60-féle játékkal tér vissza. Majka szerint rengeteg spontán jelenet született, amit imádni fognak a nézők, Jocinak pedig meggyűlt a baja a játékszabályokkal.

Több mint 1000 ember közül castingoltál a szereplőket, adásonként pedig 10-en szerepelnek majd a vetélkedőben. A szerencsések pénzt, ajándéktárgyakat, de a pechesebbek plüssmacskát is nyerhetnek.

Majka elmondta, hogy voltak akik nagyot buktak, voltak, akik nagyot nyertek, és a nézők megtapasztalhatták azt is, hogy milyen a végjáték.

Majka és Pápai Joci persze az elején ledöbbent, mivel összefújta őket a szél egy régi ismerőssel. Szabó István Stefi nevét anno tényleg egész Magyarország megismerte Scooter imitátorként a Sztárban sztár leszek! egyik adásában.

Majka természetesen emlékezett Stefire, aki anno a Scooter-től adta elő a Fire című dalt, nem igazán nagy sikerrel. Természetesen elővettük nektek a felejthetetlen előadását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás