promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbit még kísérti a meztelen videós botrány, de most megmutatta egy teljesen új arcát a világnak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi meztelen videós ügyében továbbra is nyomoz a rendőrség.

Magyarország egyik ismert énekesnője még tavaly nyáron került bele egy igazán kényes ügybe. Opitz Barbi az egyik reggel még az RTL Reggeli című műsorában mutatta be a friss szerzeményét, de délután már teljesen mással kellett foglalkoznia, ami teljesen sokkolta.

Lehet így is lett időzítve a dolog, mert az interjú után egy kompromittáló videó került nyilvánosságra az énekesnőről, amin meztelenül látható. Nem volt mese, Opitz Barbi inkább megszólalt, és hivatalos közleményben tudatta, hogy mi történt vele. Nem is igazán volt más választása, mivel a meztelen videó gőzerővel kezdett el terjedni.

Mint kiderült, az intim felvételt Opitz Barbi exe tette közzé. Magyarország egyik kedvenc előadóját természetesen borzalmasan megviselték a történtek, és nem gondolta, hogy egyszer az, aki szerette így hátba fogja támadni. Opitz Barbi azért is fordul a nyilvánossághoz, mert fel akarja az emberek figyelmét hívni arra, hogy ne essenek ebbe a csapdába, és gondolják meg kinek szavaznak bizalmat az életben.

Az énekesnő miután tisztázta, hogy mi történt, rögtön a rendőrséghez fordult. Ahogyan a Bors nem olyan rég kiderítette, ebbe az ügyben továbbra is folyik a nyomozás.

„Az említett ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság személyes adattal visszaélés vétség gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. Gyanúsítotti kihallgatás az ügyben válaszadásunkig nem történt”

- írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság a lap megkeresésére.

Opitz Barbival persze már ekkor közölték, hogy ez az ügy viszonylag sokáig elhúzódhat.

Utána nem igazán tudott megnyugodni, mert jött egy újabb rossz dolog az életében. Opitz Barbi még tavaly karácsonykor tűnt el egy kis időre, és a szülei nagyon aggódtak miatta. Állítólag a barátja tartotta őt rettegésben, de ezek mind meg nem erősített pletykák. Az énekesnő új párját akkor előállították a rendőrségen, de továbbra is tagadja az ellene felhozott vádakat, pedig garázdasággal is gyanúsítják.

Opitz Barbi nem lassít, és igyekszik maga mögött hagyni ezeket a borzalmas pillanatokat. Ahogy látni lehet, még a külsejét is teljesen megváltoztatta, legalábbis a haját. A rajongói imádják a magyar énekesnő hetvenes évekbeli frizuráját. Ez lehet egy új kezdet végre, ami rengeteg pozitív dolgot hoz majd Barbi életébe?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás