promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az elhízott Opitz Barbi hátat fordítana Magyarországnak?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbinak választania kellett: a világhírhez bizony jöttek volna a pluszkilók is.

A magyar énekesnő nevét sokat lehetett látni a bulvármédiában mostanság, de ő maga nem igazán nyilatkozott. Opitz Barbi még tavaly karácsonykor tűnt el egy kis időre, és a szülei nagyon aggódtak miatta. Állítólag a barátja tartotta őt rettegésben, de ezek mind meg nem erősített pletykák. A többség szerint a pár már szakított, ezért is tűntek el a közös fotóik.

Az énekesnő párját előállították a rendőrségen, de a 19 éves Albert továbbra is tagadja az ellene felhozott vádakat, pedig garázdasággal is gyanúsítják.

A szakítás mindenesetre megtörténhetett, mivel Opitz Barbi már kikövette a fiút Instagramon. Lehet még magában fel szeretné dolgozni a történteket, mielőtt beszélne róla. Az előadó aktív a közösségi médiában, de erről az ügyről nem igazán kommunikál.

Opitz Barbi Instagramra is töltött fel friss képeket, és nem olyan rég TikTok-on is láthatták a rajongók Tóth Zolkó csatornáján.

A énekesnőnek először ki kellett bírnia egy elég erős faviccet, amikor az influenszer megkérdezte tőle, hogy tudja-e mivel vágják el az Algopyrint. Barbi rögtön rávágta, hogy ő eltöri, de Zolkó nem hagyta veszni hagyni a poént.

Aztán jött a kérdés, hogy maradna-e Magyarországon örökre, vagy mondjuk olyan hírnévre tehetne szert, mint Lady Gaga, de akkor 40 kilogrammal több lenne. Opitz Barbi igyekezett határozott választ adni.

„Én ezen már többször elgondolkoztam, hogy soha nem költöznék el Magyarországról. Nagyon szeretek itt élni, magát az országot is szeretem, meg azt a közönséget, akit így magamhoz láncoltam. (…)Persze, vannak még céljaim, meg szeretnék szintet lépni, de szerintem a szépség, a külső az egy múlandó dolog, a tehetség és a lélek az sokkal nagyobb érték”

- mondta Barbi a TikTok videóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás