promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi szoknyája túlságosan felcsúszott, kilátszott alatta a "kismacskája"
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi megvillantotta a cicust.

Nem olyan régen óriási volt a rémület, ugyanis elterjedt a hír, hogy Opitz Barbinak nyoma veszett. A családja a közösségi médiában azt írta, hogy Albert rabolta el a fiatal énekesnőt, miután életveszélyesen megfenyegette. Bár az aggodalom igen nagy volt, a rendőrség még aznap megtalálta Barbit, 19 éves barátját pedig a VII. Kerületi Rendőrkapitányságon állították elő.

Opitz Barbi családja azt állítja, hogy Albert többször is erőszakosan viselkedett Barbival, de a 19 éves fiú tagadja mindezt. Azt mondta, örömmel hozná nyilvánosságra, hogy szerelme szülei milyen "intelligens, életveszélyes fenyegetéseket" írtak már.

Bár az ügyben továbbra is sok a kérdőjel, mind ez idáig nem igen voltak fejlemények, azonban a rendőrség most a Ripost-nak árulta el, hogy a nyomozás folyamatban van, és egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként garázdaság vétség gyanúja miatt.

A legtöbben örülnének, ha Barbi otthagyná Albertet, köztük az egyik barátja is, aki nemrég a Promotions-nek mondta el őszintén, hogy milyen ember is az énekesnő 19 éves szerelme; de azt mondta, Barbit sem kell félteni - oda-vissza megy a harc a kapcsolatukban.

Opitz Barbi nem csak az Instagramon, de a TikTok-on is fent van, és folyamatosan újabb és újabb videókkal bombázza a követőit. Nemrég egy olyan felvételt töltött fel, amin szoknyában láthatjuk őt, alatta pedig egy igen érdekes harisnyát visel: kismacska mintásat.

A videón Barbi alaposan megmutatja a szoknyát, aztán kicsit feljebb is húzza, hogy biztos jól látszódjon alatta minden.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás