promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Opitz Barbi kívánatos képei, amiket már rég törölt – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nagy Ő Bogija közben egy dögös bugyiban mutatta meg magát.

Nagy kérdések vannak Opitz Barbi körül, aki még tavaly karácsonykor tűnt el egy kis időre, és a szülei nagyon aggódtak miatta. Állítólag a barátja tartotta őt rettegésben, de ezek mind meg nem erősített pletykák. A többség szerint a pár már szakított, ezért is tűntek el a közös fotóik. De vajon miért tűntek el Opitz Barbi bikinis képei, amit a válogatás rovatunk rajongói is annyira imádtak? Lehet tényleg afféle stílusváltás van a dolog mögött, pedig a legnagyobb sztárok is mindig osztanak meg magukról néhány kívánatos képet. Szóval ezeket már nem lehet megtalálni a művésznő hivatalos Instagram oldalán, de még interneten azért ott vannak.

Farkas Bogi nevét a Nagy Ő című műsor miatt ismerte meg Magyarország. A lány roppant csalódott és szomorú volt, hogy Árpa Attila végül nem őt választotta. Úgy érezte, hogy nem ért célba az a sok minden, amint megpróbált átadni neki. Az élet persze megy tovább, Bogi pedig szorgosan gyűjtögeti a lájkokat Instagramon. Most megérkezett a dögös képsorozatának az újabb darabja, amin a híresség érzékien a lábai közé nyúl.

A barista Brianna Marie Dale gyűjti a követőit Instagramon, és már átlépte az egymilliót ez a szám. A 27 éves lány természetesen már vérbeli influenszer, amivel rengeteget keres. Nem olyan rég volt a születésnapja, így összekente a melleit tortával.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás