promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi melleiért még mindig rengetegen rajonganak, míg Szabó Erika bugyija helyére érdekes dolog került
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A válogatásunkban még főszereplő volt a héten Elizabeth Hurley, Demi Rose, és a Nagy Ő bogija is.

Tovább zakatolt a villantós rovatunk, vagyis a válogatás, ahol a hetet rögtön egy magyar szépséggel, Halastyák Fannival indítottuk, akit Magyarország inkább a „Nemazalány” művésznéven ismer. Rátalált a szerelem, mert összejött a Való Világban megismert VV Mohval, akivel együtt még az Ázsia Expressz harmadik évadát is megnyerték. Érdemes megnézni, hogy mennyire tökéletes alakja van bikiniben.

Elizabeth Hurleyt meg már senkinek sem kell bemutatnunk. Tényleg hihetetlen belegondolni, hogy nemsokára 60 éves lesz. Ha eléri, akkor sem fog semmit se veszíteni a szépségéből.

Emlékeztek még a Nagy Ő Bogijára? A lány roppant csalódott és szomorú volt, hogy Árpa Attila végül nem őt választotta. Végül csak megbékélt az ezüstéremmel, és igyekszik fenntartani a rajongók érdeklődését. Emiatt felvett egy őrülten dögös fehérneműt a legutóbbi művészi fotóhoz.

Rita Ora a világ legtöbb részén simán villantott már, de most a Golden Globe-gála előtti partin tette meg ezt. Melltartót nem, de bugyit azért vett fel az átlátszó ruhájához.

Szabó Erika sok éven keresztül játszotta Vili bácsi és Magdi anyus unokáját a Barátok köztben az RTL kultikus sorozatában. Most a Karib-tengernél nyaral, ahol sikerült egy vicces villantást összehoznia, aminél egy dinnye is szerepet kap.

Demi Rose közben már állandóan visszatérő vendég nálunk, és az egyik kedvenc modellünk. Az ő neve ugyebár mindig garancia a minőségi és merész villantásra.

Berki Mazsi véletlenül mellbimbót villantott, amit ide kattintva tudtok megnézni, de mi a válogatásban a visszafogott bikinis fotóját vettük elő. Remélhetőleg jön tőle valamilyen friss fotó is, mivel éppen egy luxusnyaraláson van az új szerelmével.

A világhírű modell, Alessandra Ambrosio közben a lányával hozott össze egy szuperszexi képet. Nehéz megmondani, hogy melyikük a gyönyörűbb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás