promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi hatalmas bimbóudvart villantott, kommentháború tört ki a luxusözvegy képe miatt
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi véletlenül mellbimbós képet posztolt.

Szörnyen kellemetlen fotó került ki Berki Mazsiról, a luxusözvegy az Insta Story-jában mutatta meg az egyik képen, hogy mekkora káosz és kupleráj van náluk otthon. Hogy miért volt annyira fontos ezt megmutatnia, azt nem tudni, mindenesetre sokan nem a kupis szobára figyeltek fel a képen, és nem is a kislányára, hanem arra, hogy Berki Mazsi véletlenül megvillantotta a jobb mellbimbóját.

Mazsinak biztos fel sem tűnt, mikor a képet készítette, hogy teljesen kilóg a melle, de a szemfüles követői rögtön kiszúrták, és gyorsan le is mentette valamelyikük a fotót.

Fel is került a Reddit-re, ahol folyamatosan záporoznak a kommentek. Igaz, mellbimbós képet többször láthattunk már a magyar hírességeknél, de olyanra még nem volt példa, hogy nemis a mellbimbó, hanem a bimbóudvar miatt valóságos kommentháború tört volna ki. Van, akik poénos beszólásokkal reagáltak a képre:

Í barátom, azzal a parizerrel egy falu egy hétig jóllakott lenne

Úristen ekkora parizert még nem láttam

- míg mások a védelmükbe vették Mazsit:

„Szánalmas hozzászólás.. más embereket a testi adottságuk miatt kritizálni”

Akkor elárulok neked valamit. Így néz ki egy mell szülés után. Valószínűleg szoptatta a babát. Nőlj fel!

Akik jobban megnézik a képet, láthatják, hogy Mazsi kislánya jóval kisebb, mint most, szóval ez nem egy friss felvétel. A kis Emma itt pár hónapos lehet, talán valamikor nyáron készülhetett a fotó, amit a képre kattintva meg is tudok nézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás