promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi bepasizott, máris luxusnyaralásra ment az új szerelmével?
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Berki Mazsi Zanzibáron piheni ki a tavalyi év fáradalmait.

Berki Mazsi számára nagyon megterhelő volt az előző év, hiszen májusban elveszítette a férjét, Berki Krisztiánt, utána pedig rendesen meghurcolták őt az interneten, miután egyesek szerint nem megfelelően gyászolta egykori szerelmét. Ezek után szerepelt a Dancing with the Starsban is, ráadásul állítólag összejött egy gazdag vállalkozóval, akivel a pletykák szerint már szakítottak is.

Most a Borsnak állítólag a birtokába jutott pár lebuktató felvétel Berki Mazsiról, aki elvileg a képek alapján még mindig együtt van a pasijával, ráadásul közösen mentek Zanzibárra nyaralni az egyik legújabb, legszebb luxushotelbe – és persze a gyerekeket is magukkal vitték, így négyesben élvezik a csodálatos kiruccanást, amiről Berki Krisztián özvegye egy Insta Storyban rakott is ki egy képet.

Egyelőre szinte semmi biztosat nem lehet tudni Berki Mazsi új szerelméről, de állítólag akkor jöttek össze, mikor elkezdődtek a Dancing with the Stars próbái, vagyis még egészen friss lehet a dolog. Az özvegy Berki Krisztián halála után elvileg megfogadta, hogy többé nem engedi be a nyilvánosságot a magánéletébe, és ezt eddig sikerült is tartania – és valószínűleg ez így is marad.

Egyelőre arról sincsenek hírek, hogy mik Berki Mazsi tervei a jövőre nézve, szerepel-e esetleg még valamelyik műsorban, vagy inkább háttérbe szorítja a nyilvános szerepléseket, de az szinte biztos, hogy akárhogy is dönt, időnként hallani fogunk róla, hiszen Berki Krisztián édesanyja sokszor az újságokon keresztül üzen neki, és általában nagy botrány szokott kialakulni ezekből a megnyilvánulásokból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás