promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi eltiltja a gyerekét Krisztián szüleitől? Szívtelen dolgot tett a luxusözvegy
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi miatt szenved Krisztián családja.

Berki Krisztián édesanyjának még sosem volt olyan szomorú és fájdalmas a karácsony, mint idén. Május veszítette el szeretett fiát, akit a mai napig gyászol, ráadásul az unokáig sem tudta magához ölelni a szeretet ünnepén. Ugyan Hódi Pamela lánya, Nati megígérte, hogy januárban találkoznak, Berki Mazsi fel sem akarja venni a telefont az anyósának.

Pedig a nagymama már rég megvette neki az ajándékát, egy beszélő plüsselefántot, de hiába hívta szenteste Mazsit, nem vette fel neki a telefont, és azóta sem hívta őt vissza. Ez nagyon elszomorítja Berki Krisztián édesanyját, mert megérti, hogy a távolság miatt nem láthatja minden nap a kis Emmát, de azért örülne neki, ha Mazsi a szép kis autójával néha-néha elvinné hozzájuk egy-egy órára a kislányt.

Úgy tűnik, a luxusözvegy el akarja lehetetleníteni, hogy az anyósa találkozzon a kislányával, mert amennyi idejét elveszi az Instagram-oldalán való reklámozgatás, biztos bőven lenne alkalom arra, hogy meglátogassák a nagyszülőket. A luxusözvegy viszont szemmel láthatóan ki akarja hagyni Krisztián családját az unokájuk életéből, és ennél szívtelenebb dolog nincs is; pláne a szeretet ünnepe környékén.

Berki Krisztián édesanyja ráadásul azóta sem kapta meg fia fa gyöngyökből készül karkötőjét, amit mindig a csuklóján hordott, pedig menye megígérte neki, hogy megkapja.

„Mazsi azt mondta korábban, hogy majd… De azóta sem kaptam meg, pedig ez egy szép karácsonyi ajándék lett volna. Ez nem ékszer, az értékét az adja, hogy a fiam csuklóján volt nap mint nap. Egyébként sosem kértem semmit sem Krisztiántól, sem Mazsitól. Emlékszem, a fiam még mondta is évekkel ezelőtt Natinak, hogy képzelje el, a mama olyan, hogy sosem kér semmit, még tőle sem. És tényleg így volt. Igaz, Krisztián gyakran meglepett valamivel, de ezek nem pénzben mérhető dolgok”

- nyilatkozott a Blikk-nek a gyászoló édesanya.

Mazsi egyébként Krisztián sírhelyéről sem egyeztetett azóta sem az anyósával, legutóbb a luxusözvegy azt mondta, hogy tavasszal kész lesz, de azóta sincs semmi hír róla. Mazsi elmondása szerint azért nem jár ki elhunyt férjéhez a temetőbe, mert nem áll még rá készen lelkileg, de most már lassan azért is magyarázkodhat, hogy miért nem hajlandó megcsináltatni a sírhelyet sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás