promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bajban van Berki Mazsi? Lehet, hogy a karácsonyt szingliként, pénz nélkül tölti a luxusözvegy
Borítókép:  TV2 Play - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szakított a legutóbbi gazdag férfijával Berki Mazsi, úgyhogy úgy tűnik, hogy az idei karácsonyt kislányával, Emmával tölti a luxusözvegy. Egy hozzá közel álló anonimitást kérő forrás elhallgatott milliókról is beszámolt. 

Komoly tempóban készül a karácsonyra Berki Mazsi, legalábbis az Instagram-oldala tanúsága szerint. A BlikkRúzs szúrta ki, hogy a luxusözvegy közösségimédia-profilja tele van reklámmal, és mégis, azt írják, hogy a mostaninál nem valószínűbb, hogy volt nehezebb az ünnep Mazsinak. Beszámolnak a "pletykákról" is, amelyek szerint fiatal nő szakított a legutóbbi kedvesével, emiatt pedig könnyen lehet, hogy elfogyott a pénze is, és ha ez nem volna elég, egyedül marad az ünnepre. 

Szó esett arról is, hogy bár Mazsi elkérte azt a néhánymillió forintot, amelyet Krisztián az édesapjára hagyott, nem kapta meg, és emiatt is szűkösebb lehet az év vége a luxusözvegynek. 

"Lehet, hogy Mazsinak mostanában tényleg pénzügyi gondjai vannak, mert most senki nem segíti anyagilag. Pedig korábban rendre olyan párjai voltak, akik mindent megadtak neki" 

- részletezte Mazsi egyik ismerőse az edzőteremből. Egyértelműen kijelentette azt is, hogy Mazsi volt, aki szakított legutóbbi párkapcsolatában. Azonban nem teljesen tisztázott, hogy Mazsinak milyen adósságokat kell visszafizetnie, ugyanis halála előtt Berki Krisztián az édesapjára bízott egy nagyobb összeget, amelyet elvileg titokban tett félre, és amelyet Mazsi szeretett volna megkapni, de az édesapa úgy döntött, hogy ebből fizeti ki fia és Mazsi közös kölcsönét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás