promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A következő anyósjelölt sincs elragadtatva Berki Mazsitól, új botrány készülőben?
Borítókép:  TV2play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki özvegyének nem kezdődik jól az új szerelem.

Úgy tűnik, hogy Mazsit nem igazán kedvelik az anyósjelöltek. Kezdődött ez Berki Krisztián anyukájával, aki ahol csak tudta, beszólt menyének az elmúlt hetekben, és most folytatódik új párjának édesanyjával. Ilyen a karmája, vagy egyszerűen csak nem olyan személyiség a valóságban, akit az anyák a fiaik mellett szeretnének látni hosszútávon?

A fiatal özvegy körül nem állt meg az élet, hiszen Berki Krisztián halála óta még jobban figyelik a lépéseit. Így elég hamar kiderült, hogy Mazsira újra rátalált a szerelem, méghozzá egy üzletember, Zoltán személyében, aki az elhunyt celeb társaságához tartozott. Erre most lehetne mondani, hogy drága Mazsi, nem tanították meg neked, hogy ugyanabba az alomba nem piszkitunk bele kétszer?

Viszont mindenképpen folytatódik a luxus életmód, ahogy látszólag a boldog szerelem is, mivel a napokban bukott le a szerelmespár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, hogy Emmával kiegészítve a nagy csapatot, éppen ott tartózkodnak nagy harmóniában és böröndőkkel a kezükben. Bár választhatott volna jobban is, hiszen milyen gazdagság az, ahol nincs saját repülője a férfinak?

Zoltán anyukája, a leendő anyósjelölt egy Facebook poszt alatt osztotta meg a véleményét fia választottjáról, amit a Blikk vett észre elsőnek.

„Mitől számít celebnek a Mazsi? Felőlem te is lehetsz celeb, de bárki. A saját portádon még hercegnő is lehetsz, ha hercegnőként tudsz viselkedni,

- írta a kommentjében, miután először a fiát próbálta megvédeni egy másik kommentelő ítélkezésétől,

„Nem vágyik erre, hidd el. Ő nem ez a kategória. Kinek hiányzik, hogy folyton csámcsogjanak rajtad? Zoltán még nős soha nem volt. A bizniszhez erre nincs szüksége, azt gondolom."

Vajon elmúlik majd ez a rossz vélemény, és Mazsit először életében szeretni fogja egy anyósa?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás