promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Erika dinnyével pótolta a bugyiját, míg Demi Rose a tökéletes popsijával bizonyít – válogatás
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben Carina Zavline dögös képei új dimenziókat nyitnak meg.

Szabó Erika sok éven keresztül játszotta Vili bácsi és Magdi anyus unokáját a Barátok köztben az RTL kultikus sorozatában. Így már valószínűleg sokan emlékeznek rá. A színésznő a Karib-tenger egyik homokos tengerpartján nyaral, és igyekszik kihozni a szexizésből a maximumot. Most deréktól lefelé egy szelet dinnye takarta el a testét, de a dekoltázsát a második posztnál még közelebb hozta.

Demi Rose amatőr modellként indította be a karrierjét az Instagramon, de ma már igazi profi. Éli az életet, mert tényleg bejárja az egész világot, és mindenhol villant egy nagyot. Vártuk a pillanatot, hogy Instagramon elérje a 20 milliós követőtábort, de ez a szám visszaesett 19,8 millióra. Ettől az angol modellnek így is arcpirítóan sok rajongója van. Most főleg a fenekével akar csábítani. Több kép van fent, szóval ne felejtsetek el lapozni.

Végül zárjuk a mai válogatást Carina Zavline dögös képeivel. Anno a Germany's Next Topmodelben láthatták a nézők, az Instagramon pedig már csaknem 1 millió követője van. Carina nem csak a testével varázsol, hanem az eszével is: például elképesztő módon hat nyelven beszél.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás