promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előállították Opitz Barbi 19 éves párját
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kitálalt Opitz Barbi egyik ismerőse, közben a rendőrök elvitték az énekesnő párját.

Az egész ország sokkot kapott, mikor berobbant a hír, hogy Opitz Barbit a saját párja rabolhatta el, miután a fiatal fiú halálosan megfenyegette őt. Az énekesnő eltűnéséről az édesanyja és a testvére számolt be a közösségi médiában. Azóta a rendőrség megtalálta Barbit, és újabb fejlemények vannak az ügyben.

A Blikk megkeresésére a rendőrség azt közölte, hogy december 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy nőt a lakásán a barátja megfenyegetett, és arra kényszerítette, hogy vidékre menjen vele. A rendőrök kimentek az érintett címre, ahol Barbi nyitott ajtót, de az intézkedés közben a párja, Serleg Albert is megjelent.

„Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felmerült a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van”

- írta a rendőrség, hozzátették, hogy az ügyben személyi sérülés nem történt.

Barbit tanúként hallgatják ki most a rendőrök, ugyanis mint kiderült, a fiatal pár kapcsolata egyáltalán nem volt boldog és viharoktól mentes. Az énekesnő egyik ismerőse, aki még egy korábbi újpesti fellépésén barátkozott össze a lánnyal, azt állítja, hogy Barbi sokszor legszívesebben menekült volna ebből a kapcsolatból.

„Nemrég posztoltak egy közös fotót, de valójában nem voltak ilyen cuki, boldog pár, mint amilyennek látszik. Barbi sokszor emlegette a szakítást, már rég otthagyta volna az Albertet, de ő meg egy olyan típusú ember, hogy ezt nem akarta elfogadni. Ő egy olyan "ha nem vagy az enyém, akkor ne legyél senkié sem" típus, és sokszor hajlamos arra, hogy elveszítse a fejét”

- nyilatkozta a Promotions-nek Alíz, aki elárulta, hogy ez a kapcsolat nem csak Albert miatt ment tönkre.

„Barbit sem kell ám félteni, tehát ez egy ilyen oda-vissza adok-kapok volt köztük. Barbi is csomószor bedurvult, szóval ő sem bánt szépen az Alberttel”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás