promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem vágtak senkit pofán az idei Oscaron, de mell és bugyivillantások kíméletlenül merészek voltak
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznők közül sokan durván szexire vették a figurát, volt aki a teljes mellét megmutatta az Oscaron.

Ahogy írtuk is, az idei Oscar-díjátadó gála viszonylag botránymentesen lezajlott, de azért (a filmeken és a díjazottakon kívül is) volt mit figyelni. Álomszép ruhakölteményeket lehetett látni a gálán, a legtöbben Valentinót és Versace-t viseltek az este. Ám sok sztár úgy döntött, hogy nem az elegancia mellett teszi le a voksát, sokkal inkább a szexi és kihívó oldalát fogja hangsúlyozni. Hiszen Hunter Schafer, Halle Berry, Olivia Wilde és Emily Ratajkowski sem volt szégyenlős az Oscar vörös szőnyegén. 

Halle Berry konkrétan akkorát villantott (szándékosan) mikor felhúzta a szoknyáját a vörös szőnyegen, hogy meg lehetett állapítani róla, hogy nincs rajta bugyi. Az 56 éves Oscar-díjas színésznőről és merész fehér ruhájáról itt láthatsz további képeket. Halle Berry díjat adott át az este, Jessica Chastainnel lépett színpadra. 

Kép:Profimedia

Ha már fehér ruha, akkor maradjunk  a fehér ruhás színésznőknél, és említsük meg Hunter Schafer ruháját is, melynek alsó része egy hosszú, fehér selyem szoknya volt , de összeállítása felső része nem igazán nevezhető ruhának. Konkrétan csak egy hosszú, fehér toll takarta el az Eufória színésznőjének melleit. A 23 éves szőke sztár, aki transznemű lánynak vallja magát a kritikusok szerint is az este legmerészebb ruháját viselte. 

Kép: Profimedia

Jöjjön a sorban Olivia Wilde, aki Harry Styles-szal való szakítása óta teljesen megvadult, és szinte minden megjelenésével igyekszik bebizonyítani, hogy milyen dögös nő 39 évesen is. A színésznő gyakoratilag melltartóban jelent meg az Oscaron, melyet sokan nem tartottak jó döntésnek, és egyenesen közönségesnek bélyegezték az öltözékét. De célját elérte, azóta is az ő öltözéke a téma Hollywoodban. 

Kép: Profimedia

És nem lehet kihagyni a szexi modellt Emily Ratajkowskit sem, aki ruhában ment el ugyan a gálára, de az teljesen átlátszó volt, így bugyiját is látni lehetett, és mellbimbóit is, ha nem mozgott óvatosan. Emily hangos válása után újra megtalálta a szerelmet, legalábbis erről árulkodik Valentin napi bejegyzése, amikor egy képet osztott meg arról, hogy egy meztelen férfi fekszik a kanapéján ( a humorista párja, Eric Andre). Emily Ratajkowski egy szürke, magasan záródó átlátszó ruhában jelent meg az Oscaron, melyhez a haját csak szorosan kontyba fogta. 

Kép: Profimedia

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás