promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az álomtestű Nicole Kidman új fotójától még az Antarktisz jege is felolvadna
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bűvöletben és a Dogville-ben is brillírozó gyönyörű ausztrál színésznő friss képe tűzforró lett.

A showbiznisz világa mindig is a szépségről, gazdagságról, meghökkentésről és csillogásról szólt. Na meg az örök fiatalság hajszolásáról. Mindenkinek tökéletesnek kell mutatnia magát ahhoz, hogy bent maradhasson a csillogó mókuskerékben, ezért mindent meg is megtesznek a siker érdekében. Méregdrága kenceficéket használó kozmetikusok és ügyeskezű plasztikai sebészek egymásnak adják a kilincset a hollywoodi sztároknál, azonban az idő múlását így is nagyon kevesen tudják kicselezni.

Vannak azonban olyanok, akiknek nagyon úgy tűnik, hogy sikerült. Közéjük tartozik a gyönyörű ausztrál színésznő, Nicole Kidman is, aki régebben félresikerült botox kezelése miatt került a lapok címoldalára. Korábban természetes szépségével és tehetségével sokak szívébe lopta be magát, azonban ő sem tudta elfogadni az öregedést és nagyon úgy tűnt, hogy kicsit túlzásba vitte a szépészeti beavatkozásokat. Nem csupán önmaga paródiájává vált, de már a filmes alakításaiban is zavaró volt, hogy mennyire visszaesett a mimikája.

Az ausztrál színésznő pedig igazán remek filmekben szerepelt korábban, ráadásul sokoldalúsága sem lehet kérdéses. A Bűvölet, a Tágra zárt szemek és a Dogville révén nem véletlenül jutott fel a csúcsra.

Szerencsére ő is rájött arra, hogy hibázott a túlzásba vitt kezelésekkel. Ahogy egy interjúban fogalmazott:

„Nem tagadom, hogy próbáltam a botoxot, de szerencsére már elmúlt a hatása, így végre újra ura vagyok a saját arcomnak és mimikámnak.”

Ennek a rajongók is nagyon örültek, annak a fotónak pedig még jobban, amit tegnap osztott meg instagram fiókján keresztül a világgal. Az álomtestű színésznő láthatóan kirobbanó formában van, alakját bármelyik fiatal kollégája megirigyelhetné. A kép az ügyes beállításnak hála nagyon finom és elegáns.

Egy ideje már mondogatják az álomgyárban, hogy az ötven az új harminc és bizony az ilyen képeket látva ezt készséggel elhisszük nekik. Nicole Kidman 55 évesen is képes felforrósítani a hangulatot, az pedig minden mozdulatán érződik, hogy mennyire kiegyensúlyozott és boldog most a szépséges sztár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás