promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lawrence melltartóban táncolva próbált elcsábítani egy 19 éves fiút
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Merész pillanat,  amikor Lawrence melltartóban szexiskedik.

Jennifer Lawrence-ről nem sokat hallhattunk, mióta életet adott első gyerekének. Az Oscar-díjas színésznő teljesen visszavonult a filmezéstől és a családjának élt. Most azonban visszatért, és nem is akármivel. Nyáron látható majd a mozikban az a vígjáték, melynek megjelent az előzetese. A film címe No hard feelings és a 32 éves Lawrence egy tinédzserfiút próbál benne elcsábíatni, amire a fiú szülei bérelik fel. Hasonló alapsztorit már láthattunk, igaz ott nem tinit kellett elcsábítani, és Sarah Jessica Perkernek az Anyád nyakán című vígjátékban az volt a feladata, hogy Matthew McConoughey karakterét elcsábítsa, hogy végre elköltözzön a szüleitől. 

Jennifer Lawrence feladata szerint pedig még az egyetem elkezdése előtt el kell vennie a 19 éves fiú szüzességét, de ez - ahogy ez lenni szokott-, nem megy olyan könnyen. Az előzetesben számtalan jelenetbe belenézhetünk és többször is jót lehet rajta nevetni, ha az ember megfelelő hangulatban van hozzá.

Látható benne egy olyan merész pillanat is, mikor Lawrence melltartóban szexiskedik a srácnak a tengerparton, de nem igazán jár sikerrel.

Hogy miért nem, az ízelítőből kiderül. Ahogy az is látható, hogy milyen Az éhezők viadala sztárja, ha elrabol valakit és utána négykézláb mászik a földön, vagy éppen a melleit markolásszák. 

A film előzetese valóban jó vígjátékot ígér (amiből egyre kevesebb van manapság), és a szexi és tehetséges színésznőt most láthatjuk először új filmben művészeti galériát vezető férjével (Cooke Maroney) közös első babájának születése óta. 

Jennifer Lawrence mellett olyan nevek is szerepelnek a vígjátékban mint a Meglógtam a Ferrarrival egykori húzóneve Matthew Broderick (aki egyébként civilben Srah Jessica Parker férje), és egy rakás nálunk (még) ismeretlenebb, de tehetséges színész. 

A film előzetesét itt tudod megnézni:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás