promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lawrence gyönyörű, de a pukijai gyilkosak, többször még a forgatás is leállt miatta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A stábtagok csak egy fülsüketítő hangot hallottak, majd könnyezni kezdtek.

Jennifer Lawrence napjaink legfelkapottabb, legfoglalkoztatottabb színésznői közé tartozik. A még csak 32 éves szőke szépség már olyan filmekben szerepelhetett, mint a Ne nézz fel!, az X-Men, az Utazók, vagy Az éhezők viadala, és akkor még csak az utóbbi egy évtizedről beszéltünk.

Kevesen tudják róla (bár maga ezt egyáltalán nem szégyelli), hogy az egészséges bélműködés híve. Most így próbáltuk tisztelettudóan körbeírni azt, hogy a bájos Jennifer társaságban sem szégyelli elszellenteni magát, ami persze egyáltalán nem tragédia, inkább csak vicces.

Az X-Men: Sötét Főnix stábja azonban aligha vélekedik így a dologról, mert egyszer a forgatást is meg kellett szakítani, olyan könnyfakasztót dörrentett az orruk alá a hölgy. Az egyik tag így számolt be az eseményről:

„Készültünk a jelenetre, amikor azt a fülsüketítő hangot hallottuk. Néhány másodpercen belül aztán mindenki köhögni és könnyezni kezdett. Nem tudom, mit ehetett, de nagyon ki akart jönni belőle. Gyorsan ki kellett üríteni a díszletet, de a forgatás aztán többször is leállt miatta. Kedves nő, egy valódi profi, emlékszik mindenkinek a nevére, de én mondom, ne akarj bent ragadni vele egy liftben.”

Jennifer egyébként a nem túl fennkölt témáról már a tévében is vitába bocsátkozott, mégpedig Kim Kardashiannal, aki egyenesen azt állította magáról, hogy sohasem szokott pukizni. Ezt persze a szőke színésznő nem hitte el, és arról sem győzte meg a beszélgetés, hogy ezután diszkrétebben kellene kezelnie az ilyen gázos helyzeteket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás