promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katy Perry gyönyörű, de egy valóságos pukigyár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az exférje csúnyán leégette, ám azóta maga sem tagadja.

Katy Perry korunk egyik leghíresebb énekes-dalszövegírója, de a színészkedés és a tévés szereplés sem áll távol tőle. Pedig van egy alapvető testi problémája: nem túl jó az emésztése, ami alkalomadtán kellemetlen és kínos pillanatokat szerez számára.

Russell Brand 2010 és 2012 között volt a szépség férje, és bizony nem kímélte a ma már 37 éves Katy-t. Meglehetősen személyes dolgokat kotyogott ki róla, ami után persze a sztárnak több fórumon is magyarázkodnia kellett.

„Ez a nő olyan, mint egy bélgázgyár. Azok a popsikerek, amik a száján kijönnek, semmik ahhoz képest, ami a másik végén kijön”

– fogalmazott kissé költőien, mégis egyértelműen az exférj. Ezek után persze az énekesnő is kénytelen volt elismerni, hogy valóban sokat pukizik, mert a belei erősen gázosodnak. Mindez azonban már nem zavarja, elfogadja, hogy ez a keresztje.

Az egy évtizede említett problémája alighanem még mindig fennáll, tavaly áprilisban például az American Idol tehetségkutató műsor zsűritagjaként gyanúsították meg azzal, hogy egy jó hangosan durrantott a többiek orra alá. Katy-nek akkor sikerült tisztáznia magát, kiderült, hogy tényleg csak a kissé szoros latexruhája produkált furcsa hangokat.

Rajta kívül egyébként más sztárok is vannak, akik felvállalják, hogy alkalmanként a nyilvánosság előtt is eleresztenek egy-két galambot. Közéjük tartozik például a szépséges szőke Jennifer Lawrence, aki kifejezetten rajong azokért a pasijaiért, akik nem félnek pukizni előtte.

Hasonlóan széllelbélelt Rita Ora, valamint Jessica Simpson, aki a terhessége alatt posztolta ki, hogy egy átlagos nő naponta akár 15-ször is elereszti ilyen formában magát. De – hogy ne csak a hölgyeket égessük – Brad Pitt, Adam Levine (Maroon 5) és Ed Sheeran is a „gázosok” táborát gyarapítják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás