promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nő pukizott, és evakuálták miatta a konditermet
Borítókép:  Maxime van den Dijssel
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valaki kidobta a taccsot, az edzőterem tulajdonosai pedig csőtörésre gyanakodtak.

Jöjjön, aminek jönnie kell – gondolta Maxime van den Dijssel, és eleresztett egy csendes galambot a konditeremben. Valószínűleg nem gondolta át, hogy mindennek milyen következményei lesznek egy átdorbézolt éjszaka, és egy napközben legyűrt kebab után.

A sztori nyolc évvel ezelőtt történt, és a londoni súlyemelő hölgy csak most merte megosztani a szélesebb közönséggel.

„Olyan büdöset szellentettem, hogy egy csaj kidobta a taccsot”

– vallotta be Maxime. De a történetnek itt még nem volt vége, a pukizást ugyanis sikerült titokban tartania, és a konditerem vezetősége még csak nem is gyanakodott arra, hogy a kellemetlen szag egy emberből szabadult elő. Attól tartottak, hogy csőtörés történt.

Ki is ürítették rögtön a helyiséget, a vétkesnek pedig esze ágában sem volt megakadályozni ezt egy töredelmes vallomással. A mostani beismerés viszont elnyerte a rajongói rokonszenvét, a TikTokon 2,2 millióan nézték meg az erről szóló videót, és 236 ezren lájkolták. Könnyű nekik, nem voltak ott.

Ahogy aztán lenni szokott, minden kommentelőből dőlni kezdtek a nosztalgikus visszaemlékezések.

„Egy nappal azután, hogy összeköltöztem a férjemmel, az egyik szellentésem után becsukta az ablakot, mert azt hitte, valami megdöglött odakint. Bezárkózott a szaggal, és nem is sejtette az eredetét” – emlékezett vissza egy nő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás