promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka köpni-nyelni nem tudott, olyan boszorkányos dolog történt a stúdióban
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka valószínűleg még soha életében nem látott ilyet, egészen hihetetlen volt.

Úgy tűnik, hogy a TV2 tanult a hosszú idő után felélesztett Szerencsekerék esetéből, és újra hasonló formulához nyúlt, ugyanis sok-sok év után visszatért a Zsákbamacska című műsor, de most nem Rózsa György vezeti, hanem Majka és Pápai Joci, akiknek az Exatlonból és a Dancing with the Starsból ismert Pap Dorci segít. Már az első adás is tartogatott pár mókás pillanatot a nézőknek, és utána csak tovább fokozódtak az izgalmak.

A Zsákbamacska legutóbbi részében egy különleges nő is szerepelt, aki mondhatni boszorkánykodott a tévében. A lapok fölé tette a kezét, és figyelte, hogy melyiknél bizsereg a tenyere, melyiktől érzi magát jól, és azokat választotta. Majka először kicsit szkeptikusnak tűnt a dologgal kapcsolatban, de végül kiderült, hogy a játékos valóban birtokában lehet valamilyen különös megérzésnek, így a műsorvezetőnek muszáj volt elfogadnia a jelenséget.

Majka szinte köpni-nyelni nem tudott, mikor a nő a kártyákat választotta, majd eldöntötte, hogy elviszi-e a nyereményét, vagy sem, ugyanis szinte mindig remekül döntött, és pont akkor állt meg, amikor kellett – a játékban 300 ezret nyert, és ha tovább ment volna, mindet elbukta volna, szóval nagy volt a döbbenet és az öröm a TV2 stúdiójában.

Majkán tényleg látni lehetett, hogy alig hisz a szemének, hiszen hiába próbálta meg kicsikét megvezetni a játékost, a nő átlátott rajta, és a boszorkányos erejét kihasználva remekül legyűrte a játékot – Pápai Joci is csodálkozott a dolgon, de nagyon örült a végén.

Itt lehet megnézni egy részletet a Zsákbamacska legutóbbi adásából – jól észrevehető, hogy Majka is ledöbben a játékos különleges képességein és megértésein:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás