promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nézők felvették a kesztyűt: üzentek az RTL-nek és ezeket a celebeket látnák legszívesebben padlóra küldve egy jól irányzott KO-val
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kíváncsiak voltak az emberek véleményére és ők bizony nem fogták vissza a fantáziájukat.

Egészen elképesztő és kreatív tippeket kapott az RTL arra vonatkozóan, hogy milyen ellenfeleknek kellene összeállnia a Sztárbox új adásában. Bár a mostani széria szereplői már be vannak jelentve, nem lepődnénk meg ha a következő évad készítésénél ide jönnének ötletet meríteni a szerkesztők.

Nem meglepő módon szerintem anélkül is kitaláljátok, hogy kinek a harcára lenne egy egész ország kíváncsi, hogy megírnám: nézők millióit szegezné a képernyő elé egy Krausz Gábor-Papp Máté Bence bunyó. Erre vonatkozóan igen szép számmal érkeztek kérések, elképesztő közérdeklődésra tart számot Tóth Gabi volt és jelenlegi kedvese.

A következő páros, ami bizonyítja, hogy az emberek nem felejtenek, a botrányok pedig velünk élnek: egy G.w.M és Csuti egymásnak feszülés szintén nézettségi adatokat döntene, rengeteg komment érkezett erre irányuló igénnyel.

Egy visszatérő versenyzőt is szívesen látnának újra a ringben: Majkára ismét boxkesztyűt adnának a nézők, most azonban Dopeman helyett Curtissel kellene egy meccs keretein belül rendezni a nézeteltéréseket.

Bár szintén régebbi az ellentét, ez a mai napig nem lett tisztázva, sokan úgy gondolják, hogy Tóth Gabi és Tóth Andi is kiállhatna egymással.

Volt, aki egy Kulcsár Edina Opitz Barbi bunyót javasolt, ez mondjuk egy egészen szürreális párosítás lenne, nem is nagyon tudjuk őket elképzelni egymással szemben, agresszíven.

A következő javaslat sem kevésbé szürreális: az embereket igencsak szórakoztatná, ha Alekosz Lagzi Lajcsi ellen szállna harcba, ami ha lehet, még groteszkebb felvetés mint az előző.

Illetve hódított még az LL Junios vs. KRESZ szabályok összecsapás is, bár azt többen unalmasnak találnák, lévén, hogy előre lehet tudni ki a győztes.

A boxnak persze rengeteg írott szabálya van és a fent felsorolt sztárok nagyjából mind külön súly és magasságkategóriába esnek, azonban ez szorgalommal és kitartással talán nem egyértelműen hátrány. Az biztos, hogy nehéz lenne megtippelni, hogy ki szállna ki győztesként és ki az, aki padlót fogna. 

Bár az eredeti szereplők között nem feszül annyi ellentét, mint a fenti tippek között, az biztos, hogy így is izgalmas pillanatokban lesz részünk.

Ti kit látnátok a legszívesebben egy jól irányzott KO-val kiütve? Na és a fentiek közül kinek szurkolnátok?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás