promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnyát bukott Azahriah, nem várt helyről érkezett a trónfosztás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah sikere elvitathatatlan, azonban mindenki tévedett, mikor azt hitte ő Magyarország legnépszerűbb előadója.

Azahriah zenei tehetsége magasan megelőzi a kortársait, olyan dallamokat hozott a magyar zenei világba, ami magasan megelőzi a korát. Bár még alig tapossa húszas évei elejét (Amerikában éppen csak nagykorú lenne), máris olyan zenei örökséget tett le az asztalra, ami keveseknek sikerült.

A koncertjeire pillanatok alatt elfogynak a jegyek és nagyon régen volt olyan fellépése, ami ne teltházas lett volna.

Sikerült neki az is, amibe sok sztár már belebukott: egy vad és átbulizott estéből végül egy kínos szexbotrány kerekedett, őt azonban ez sem ásta a föld alá. Esetleg aki lemaradt volna róla, a palacsintafesztiválon egy nyilvános wc mögött került igencsak intim közelségbe egy hölggyel.

Bár akkor éppen párkapcsolatban volt, egyenes gerinccel kért bocsánatot, majd a következő fellépe alkalmával már az ominózus esetre emlékeztető díszlettel készült és egy toitoi vécét helyezett el a színpadon.

Rajongói valóban rajongók: lányok százezrei omlanának a lábai elé, egyszóval a szomorú arcú dalospacsirta, aki horrortörténetek mesélésével kezdte valóban megcsinálta a szerencséjét.

Most azonban nem várt helyről érkezett "ellensége".

Bár sokan gondolhatják, hogy ő a leghallgatottabb magyar előadó, azonban ez nem így van. Egy Nateki nevű zenész személyében kihívója akadt a göndörhajú titánnak. Ha még sosem hallottál a srácról ne ostorozd magad. Mutatjuk kiről van szó.

Nateki egy feltörekvő csillag a zeneiparban. Dinamikus stílusa és magával ragadó hangzása révén gyorsan az egyik legtöbbet emlegetett előadóvá vált a színtéren. Nateki már tinédzser kora óta zenél, és azóta is folyamatosan próbálja kifejleszti a tökéletes hangzást.
A Nateki zenéje különböző műfajok elemeit ötvözi, a hip-hoptól a reggaetonon át a trapig. Nem fél kísérletezni a zenei elemekkel, ezért képes egyedi élményt nyújtani a hallgatóinak. Az egyik dolog, ami a Natekit kiemeli zenésztársai közül, az a részletekre való odafigyelés. Minden dal aprólékosan kidolgozott, és van benne valami különleges, ami megkülönbözteti a műfaj többi dalától. Emellett remek humorérzékkel rendelkeznek, és képesek könnyedséget vinni a zenéjükbe.

Itt hagyunk tőle egy muzsikát, döntse el a kedves olvasó, hogy melyikük a jobb:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás