promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy használták a szájukat ezek a lányok ahogy senki más, az illuminált állapotú hölgyek kicsacsogták intim titkaikat
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy kíváncsi srác elég szemét kísérletbe kezdett és finoman szólva is sikerrel járt: részeg csajokat faggatott ki az első pajzán élményeikről.

Már a videó indulásánl tudhatjuk: rázós menet lesz, szóval öveket bekapcsolni. Nekiszegezi ugyanis az első áldozatnak a kérdést, miszerint szeretné-e különleges örömökben részesíteni a mellettük elhaladó családot. Ez nyilván poén volt.

Az első kérdés, hogy ki hány éves volt, amikor először szájjal kényeztette a partnerét. Viszonylag nagy a szórás a válaszok között: van aki 15, esetleg 16-17, de akad olyan is aki 20, sőt 26 éves koráig várt. Ez a riporter szerint már elég késő, de a lány szerint rendben van. Egyébként szerintem is: mindenki akkor csinálja, amikor készen áll rá.

Van aki azonban szabadkozik a késői próbálkozás miatt, ami a középiskola első osztályában történt. Hát, mindenki másképpen érzi.

Azután az kerül szóba, hogy milyennek érezték. A legtöbben furcsának mondják, illetve van aki örül annak, hogy a technikai ismeret hiányából fakadó rossz mozdulatok miatt nem hányt be. Más arra esküszik, hogy egyszerűen csak rá kell bukni. Mondjuk az hatásos.

Egy másik lány gyorsan megtanulta az ezzel kapcsolatos nagy leckét: sajtreszelőként használta a fogait. A srác, akivel elkövette ezt a gaztettet olasz volt, így találó a hasonlat.

Következzenek a legfurcsább helyszínek: bátyám szobája,játszótér, autópályaleálló, vezetés közben, vonaton, nagyon mocskos mosdóban (itt a lány viccesen el is meséli, hogy ennyire kevés testrészével e tevékenység során még sosem a padlóhoz).

Jönnek még egyén kínos sztorik is: volt akit rajtakaptak egy parkban, más sajnos továbbment az öklendezésnél és kisróka lett a vége.

Érdeklődtek arról is, hogy hol végzi a produktum, itt nagyjából 50-50 volt annak aránya, hogy ki mit csinál vele és hova teszi.

Az utolsó kérdés pedig az ízre vonatkozott. Itt érdekes válaszol születtek: tápióka, sós palacsinta és az örök urban legend, miszerint ha a srác epret, mangót és ananászt fogyaszt az sokat tud változtatni a minőségen. Egyébként nem, nem tud.

Itt pedig a videó a bátor és eléggé becsiccsentett lányokkal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás