promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Édesapám telefonjában egy olyan számot láttam elmentve, ami nagyon nincs rendben de nem merek rákérdezni hogyan került oda
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem voltak titkok a családunkban, viszont teljesen tiszteletbe tartottuk egymás magánéletét, ezért sem tudom, hogy amit észrevettem, azt hogyan kezeljem.

Nemrégiben voltunk nyaralni a szüleimmel, akiknek a házasságuk mindig is példaértékű volt a számomra. Kedvesek egymással, tisztelettudóak, támogatóak, ha egyszer megházasodom, pont így szeretnék majd élni a férjemmel.

Igyekszünk sok időt együtt tölteni és gyakran töltünk egy egy hétvégét másik városban, ahol szeretünk sokat fényképezni.

Ezeket mindig elküldjük egymásnak és most sem történt ez másképp: elkértem édesapámtól a képeket, aki mondta hogy nyugodtan küldjem el magamnak.

A kezembe vettem a telefont, amit feloldottam és épp a telefonkönyv volt megnyitva. Egy ismerős szám volt a telefonkönyvben, amit ezer éve nem láttam. A gyerekkori legjobb barátnőm száma volt az, valószínűleg sosem felejtem el ezt a számsort. Nem értettem, hogy miért van meg neki a száma, de valahogy ösztönösen görcsberándult a gyomrom.

Megnéztem az előzményeket: a telefonszám 3 hónappal ezelőtt került bele és minden nap több hívást is váltottak egymással, sőt, volt több hosszabb hívás is.

Elküldtem a képeket, majd gondolkoztam rajta, hogy mit csináljak. Egyszer aztán szóbahoztam a dolgot és édesapám szemrebbenés nélkül letagadta, hogy akár csak emlékezne is a lányra.

Abban biztos voltam, hogy anyukámnak nem szólok róla, viszont kitaláltam, hogyan deríthetném ki, hogy mi folyik itt. Ráírtam a kérdéses barátnőmre. Nem haragudtunk egymásra, egyszerűen csak elsodort egymás mellől az élet, így nem volt kellemetlen ismét beszélgetni.

Kértem tőle egy találkozót, amibe lelkesen bele is ment. Eljött a nap, időben megérkezett a megbeszélt helyre és rengeteg minden szóba került, amíg elértem a kérdéshez, ami valójában foglalkoztatott.

És mi a helyzet a pasikkal? Kérdeztem, mire felsóhajtott.

Mondta, hogy van egy idősebb párja, akivel nagyon szerelmesek, de a férfi nem tudja rászánni magát a válásra. Mintha leforráztak volna. Hamar befejeztük a társalgást és elköszöntünk, megígérve, hogy keressük majd egymást.

Nem emlékezett rá, hogy az én édesapám. Aki el akarja hagyni a legfőbb támaszát és élete párját a gyermekkori legjobb barátnőmért. Összetört a szívem és nem tudom mitévő legyek, azt érzem, hogy nem tudok egy ekkora titokkal együttélni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás