promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlen csapás érte III. Károlyt, kiszámolták, mennyibe kerül egy balatoni leruccanás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy baj van a Balatonnál, III. Károlyt pedig olyan helyről érte csapás, ahonnan nem számított rá. Heti hírösszefoglaló.

Egy balatoni nyaralás most már egyáltalán nem olcsó mulatság, ezért sokan úgy döntenek, inkább külföldre utaznak abból a pénzből. Nemrég kiszámolták, hogy egy négyfős családnak mennyibe kerül egy leruccanás a magyar tengerhez úgy, hogy nem foglalnak szállást, csak egy napot töltenek a vízparton.

III. Károlyt kíméletlen csapás érte nem várt helyről. A brit uralkodócsaládról készült egy felmérés, ami alapján úgy tűnik, az újdonsült király messze nem a legnépszerűbb az alattvalói körében. Na de akkor ki áll az első helyen? Ez is meglepő.

Sokan csak álmodoznak olyan autóról, mint amijet ByeAlex vásárolt magának. Az X-faktor mentora egy igazi luxusjárgánnyal furikázik, ami nem két fillérbe kerül.

A külföldi sztárok közül többen is megszólaltak már magyarul, de Mila Kunis volt az egyetlen, akin kifogott az egyik hazai település nevének kiejtése. A hollywoodi színésznő a pályaudvaron szerencsétlenkedett, miközben a menetrendet próbálta olvasni.

Nádai Anikó igazán bevállalós fotót tett közzé magáról, ugyanis melltartó nélkül ült be az autóba. Hamar le is fotózták a bombasztikus formában lévő édesanyát.

[[cikk6]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás