promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlanul magyarul szólalt meg Mila Kunis, az amerikaiak kinevették őt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mila Kunis magyarul szerencsétlenkedett a pályaudvaron.

Ashton Kutcher meseszép felesége, Mila Kunis is bizony egyszer megpróbálkozott a világ egyik legnehezebb nyelvével. Az amerikai színésznő minden erejével azon volt, hogy a lehető legjobban mondja ki magyarul azt az egy szót, de hiába futott neki többször is, nem sikerült neki.

Bizonyára sokan emlékeznek A kém, aki dobott engem című akcióvígjátékra, amit nagyrészt Budapesten forgattak. Ebben a produkcióban a főszerepet alakító Mila Kunis és Kate McKinnon például a Fő utcában és az óbudai panelek előtt marhult, de volt egy jelenet, amiben megpróbált magyarul beszélni.

Egészen pontosan arról van szó, hogy a színésznő a bécsi főpályaudvaron állt a menetrend előtt, és többször is megpróbálta kimondani Szabadszállás nevét.

Tekintve, hogy egy humoros jelenetről van szó, természetesen mindenki megmosolyogta a magyarul szerencsétlenkedő Kunis-t, még az amerikaiak is, akiknek valószínűleg gőzük sem volt arról, hogy a színésznő éppen hazánk egyik városának nevével küszködik.

Egyébként a film több Bécsben játszódó jelenetét is Budapesten forgatták, a képsorokon egyebek mellett feltűnik a Batthyány-örökmécses, a Huszár utca, és a Vajdahunyad vára is.

A kém, aki dobott engem története szerint Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbálják felvenni a harcot, még egy jóképű, ám kissé gyanús brit ügynök (Sam Heughan) is a horgukra akad.

Az alábbi videóban még több hírességet láthattok, akik magyarul beszéltek valahol; többek között Sebastian Vettel, Selena Gomez, Katy Perry, Robert Pattinson, és Anthony Hopkins.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás