promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg visszakönyörgi magát III. Károly kegyeibe, fordul a kocka a királyi családban?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bocsánatot nyerhetnek az Egyesült Királyságban, de mi is kell ezért cserébe Harry hercegtől és Meghantól? A királyi család nem felejt.

Egy neves brit PR-szakértő kiszagolta, hogyHarry herceg és felesége, Meghan Markle, illetve természetesen gyermekeik éppen megágyazni készülnek annak, hogy visszatérhessenek a királyi családba, és újra teljes jogú tagjai lehessenek annak. Edward Coram-James azon elmélkedett, hogy Harry és Meghan mostanság igyekszik jó pontokat szerezni mind a közvélemény, mind a májusban megkoronázott III. Károly szemében.

Állítása szerint nemcsak a nagy közönség előtt, hanem valóban is igyekeznek letisztázni egy csomó olyan dolgot az életükben, amely csámcsogásra adott okot.

Szerinte nem hiábavaló az sem, hogy Harry megharcolt az igazáért a brit médiával, és annak illegálisan beszerzett információival is, ugyanis tisztára szeretné mosni a nevét.

Mint ismert, Harry önkéntesen a bulvár kereszttüzébe állt, lévén nemcsak saját könyvet adott ki, hanem feleségével a legnagyobb egyetértésben egy exkluzív szerződést írtak alá a Netflix-szel. Már forgattak is műsort, de a szerződés pontos részleteit nem ismerve az nem világos, hogy várható-e a folytatásban egyéb új alkotás a streaming-szolgáltató palettáján a herceggel. Coram-James véleménye szerint ennyi immár éppen elég volt, és a továbbiakban inkább a humanitárius céljaik megvalósítására kellene koncentrálniuk a folytatásban.

A PR-szakember szerint jó irányt vett a magánéletre vágyó Harry és Meghan munkálkodása, miközben távol a brit királyi családtól, Los Angeles-ben akarnak boldogulni a jövőben. Azt mondja, hogy hiába is hirdették függetlenedési szándékukat Londontól, valójában igenis szeretnének a család által megalapozott hírnév segítségével mecénásokat és támogatókat gyűjteni a szent ügyeik érdekében.

Egyik fő irányvonaluk egyébként nem más, mint az általános és kötelező vakcináció a globális kiteljesedés mintája mentén. Coram-James megjegyzi, hogy még a szent érdekek teljesítése közben sem lesz majd szabad eladniuk magukat más orgánumoknak, és időben kell kiszállniuk a Netflix-házasságból is.

Így akár még évekbe telhet, de bocsánatot nyerhetnek majd a királyi udvarban, és akár vissza is költözhetnek Harry traumatikus, gyűlölve szeretett otthonába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás