promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Merész hátbatámadást kapott Meghan Markle és Harry herceg – váratlan személy tálalt ki róluk
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghan Markle és Harry herceg tényleg beszennyezte volna a királyi családot?

II. Erzsébetet végül a fia, III. Károly király váltotta a trónon a halála után, akinek hivatalosan a korona is a fejére került. A fényűző eseményre Harry herceg és Meghan Markle is megkapta a meghívót, de csak előbbi tette tiszteletét. Meghan Markle-t az is zavarta, hogy a gyerekeiket, vagyis Archie herceget és Lilibet hercegnőt nem hívták meg az ünnepségre, így mindenképpen velük akarta maradni Amerikában.

Bár érdekes, hogy III. Károly a beszédében megemlítette, hogy kimondottan sajnálja, hogy nem lehet jelen minden unokája, és így a távolból felköszöntötte a szülinapos Archie-t.

Harry herceg a jeles eseményen jóval hátrébb kapott helyet, és állítólag nem is találkozott személyesen a királyi család tagjaival. Mindenki tudja, hogy az Egyesült Királyságban nagy botrányt kavart Harry herceg életrajzi könyve, amiben rengeteg szaftos részletet árult el III. Károly fia az életéről.

Most ismét nem várt helyről kaptak támadást, mivel Meghan Markle egykori etikett tanára kemény szavakkal illette Sussex hercegnéjét, és Harry herceget.

„Amikor a visszavonulásukról beszéltek, azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy a világ nagykövetei lesznek, akik kívülről segítik a Nemzetközösséget, valamint foglalkoznak a fogyatékkal élőkkel. Nagy lehetőségük volt. De azóta nem igazán hallottunk ezekről a dolgokról.”

- idézte Edmund Fry-t a Cosmopolitan.

Az etikett tanárnak volt ideje kiismerni Meghan Markle személyiségét is, mivel ő tanította meg neki anno, hogyan kellene viselkednie a királyi családban. Bár nem csak Fry, hanem a közvélemény jelentős része is úgy látja, hogy Sussex hercegnéjét és hercegét az üzlet, a pénz, valamint a hírnév sokkal jobban érdeki jelen pillanatban.

Meghan Markle egykori etikett tanára azonban úgy véli, hogy Harry herceg ki fog békülni a királyi családdal, de ehhez még mindenképpen idő kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás