promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle állítólag megcsalja Harry herceget - a pletykák szerint vele szűrhette össze a levet az ex sussexi hercegné
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry és Meghan kapcsolata nagyon régóta megosztja a közvéleményt és gyakorlatilag minden lépésüket hatalmas érdeklődés övezi, alig van olyan pár a világon, akinek a kapcsolatára többen kíváncsiak.

Erről a szerelemről mindenkinek van véleménye: van, aki azt látja bennük, hogy a tündérmesék igenis valóra válhatnak és ez egy igazi álom megvalósulása. A másik tábor ennek épp az ellenkezője: manipulatív, beteg nőként jellemzik Meghant, aki dróton rángatja Harryt és az egyetlen dolog, ami érdekli, az a hírnév a pénz.

Az utóbbi tábor kezdte el terjeszteni azt a pletykát, miszerint Meghan a rengeteg érte meghozott áldozat ellenére is kifele kacsintgat ebből a kapcsolatból. Ezt támasztja alá az a TikTok videó, ami futótűzszerűen kezdett terjedni a neten. A főszereplő Meghan és egy vonzó férfi, aki azonban nem a férje, Harry herceg, hanem egy életében szintén nagyon fontos ember, akivel rengeteg időt tölt és szinte mindehova együtt mennek: a testőre.

Az egyik gyanús jel, hogy egy fontos eseményen Meghan testőre ugyanolyan színű nyakkendőt vett fel, mint a testőre, amit sokan nyílt provokációnak tartanak. Hiszen mi oka lenne egy testőrnek összeöltöznie a megbízójával? Azonban ez még kimagyarázható azzal, hogy Meghan híresen precíz, ha a tökéletes megjelenés a cél, így elképzelhető, hogy ez az ő saját kérése volt.

A másik, lényegesen nehezebben védhető dolog, hogy több szemtanú is azt állítja, illetve fotók is készültek arról, ahogy a testőr többször igen intim, illetlen helyen, a derán érintette meg Meghant, amikor erre egyértelműen semmi szükség nem volt.

Itt tudjátok megnézni a videót, benne több apró, árulkodó részlettel:

Nektek mi a véleményetek? Szerintetek is több van közöttük szimpla munkakapcsolatnál? Mindesetre elég gyanúsak ezek a jelek, hiszen az ilyen közvetlen érintés valóban elég szokatlan olyan emberektől, akik nem állnak intim kapcsolatban egymással és egyébként is sejthető, hogy a házaspár között nincs minden rendben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás