promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle ismét durván odaszúrt a királyi családnak, ezt az üzenetet pedig senki sem teszi zsebre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghan Markle ugyebár nem vett részt Károly király koronázásán, inkább Amerikában maradt.

II. Erzsébet 96 éves korában halt meg, uralkodásának 71. évében. A egykori királynőt végül a fia, III. Károly király váltotta a trónon, akinek szombaton már a korona is felkerült a fejére. A szervezők azt mondták, hogy a koronázáson minden rendben zajlott, mindössze egy-két apróság jött közbe, de ezek nem befolyásolták a ceremóniát. A bulvársajtó persze vágyott valamilyen nagyobb bakira, de így semmiből sem tudtak címlapsztorit generálni.

Harry herceg természetesen elutazott Londonba, de jóval hátrébb kapott helyet, és állítólag nem is találkozott személyesen a királyi család tagjaival. Mindenki tudja, hogy az Egyesült Királyságban nagy botrányt kavart Harry herceg életrajzi könyve, amiben rengeteg szaftos részletet árult el III. Károly fia az életéről.

Míg Harry herceg kicsit mellőzve volt, addig a párja, Meghan Markle el sem utazott III. Károly király koronázási ceremóniára. Alapból is az volt tervben, hogy ő Amerikában fog maradni a gyerekekkel. Meghan Markle találkozott azért a barátaival, és készült Archie születésnapi partijára.

III. Károly a beszédében meg is említette, hogy kimondottan sajnálja, hogy nem lehet jelen minden unokája, és így a távolból felköszöntötte Archiet is.

Természetesen nem is volt várható, hogy a koronázás miatt helyre fog állni a családi béke. Meghan Markle és a brit királyi család között továbbra is elég feszült a hangulat. A Cosmopolitan közben kiszúrta, hogy Harry herceg szerelme titokban oda is szúrt III. Károlyéknak.

Harry herceg párja egy különleges nyakláncot viselt a király koronása alatt. A speciális kvarc ékszert May Brenner és Abigail Spencer készítette kézzel. Természetesen nem ez a különlegessége, hanem amit képvisel.

Ha valaki ezt viseli, azzal azt üzeni, hogy képes elengedni a múltat, amiben drasztikus sérelem érte, és a jelen eseményeire koncentrál, valamint a békés légkör megteremtésére. Ezzel már el is könyvelhetjük, hogy Meghan Markle az ékszerrel akart titokban üzenni a királyi családnak.

A légkörnek persze az sem tett jót, hogy Harry herceg életrajzi regénye elég nagy port kavart az Egyesült Királyságban. III. Károly fia 16 órával édesapja megkoronázása után már Los Angelesben volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás