promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a szörnyű bizonyíték Meghan ármánykodására, így tette tönkre Harry és Vilmos testvériségét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg története sokakat elszomorított, nagy kérdés, hogy innen van-e még visszaút, vagy végleg elbukott.

Sokan azt gondolják, hogy nincs is annál nagyobb szerencse, mint egy királyi család tagjaként látni meg a napvilágot. Csupa pompa és ragyogás vesz körül, soha nem kell megküzdened a napi betevő falatért és olyan helyen élhetsz, amit mások legfeljebb a tévében vagy már-már giccsesen szépnek ható képeslapokon láthatnak. A valóság azonban nem mindig ennyire szép és a tündérmese könnyen rémálommá válhat, ahogyan azt Harry herceg története is jól példázza.

Az ifjabb királyi sarjnak korábban nem volt gondja a népszerűségét illetően. Akadtak botlások az életében szép számmal, elegendő a náci jelmezes botrányát említeni, de az emberek ezeket még meg tudták bocsájtani a kissé bohókás benyomást keltő, életvidám fiúnak. Minden mozdulatán érződött az élet szeretete és az, hogy mennyire jó viszony fűzi bátyjához, Vilmos herceghez. Mondhatni, ideális volt a kapcsolatuk, ami a család egységét mindig kiemelten fontos kérdésként kezelő II. Erzsébet számára mindennél örömtelibb lehetett. Az első komoly törés akkor keletkezett ebben az idillben, amikor színre lépett Meghan Markle.

A fiatal hercegnek számos kapcsolata volt már az évek során, de soha egyik sem vált igazán komollyá, az amerikai Meghan volt az, akinek sikerült végleges elköteleződésre bírnia Harryt. Kezdetben talán még senki sem sejtette, milyen szomorú végkifejlet felé fog haladni ez a romantikusnak indult történet.

Ahogy teltek az évek, úgy vált egyre nyilvánvalóbbá, mennyire rossz irányban befolyásolja férjét korábban színésznőként dolgozó párja. A láthatóan nárcisztikus hajlamú nő valósággal átformálta a korábban életvidám, jó humorú fiatalembert, aki szerető testvérből lépésről lépésre a család valódi feketebárányává és a királyi család legnépszerűtlenebb tagjává vált. Jóformán semmi sem maradt a régi Harryből, aki mára egy a világgal harcban álló, sértett és megkeseredett emberré vált. Családja és népe megbecsülését elveszítette és mit nyert cserébe? Egy manipulatív feleséget, aki a hírek szerint még csak nem is becsüli, csupán ugródeszkának használta saját céljai eléréséhez.

A királyi család ügyeiben otthonosan mozgó szakértő, Tom Bower korábbi nyilatkozatában elmondta, hogy információi szerint Meghan rendkívül csalódott volt, amikor szembesült újdonsült férje valós anyagi helyzetével. Korábban úgy hitte, hogy hatalmas vagyonnal bíró ember, legmerészebb álmaiban még milliárdos összegek is előkerültek, ezzel szemben a valóság sokkal lehangolóbb volt. A herceg vagyonos ember, de közel sem annyira, mint amiben reménykedett.

Innentől kezdve búcsút inthetett korábbi álmainak, nincs magánrepülő és mérhetetlen fényűzés, ha pedig több pénzhez szeretne jutni, azért valamit tennie is kell. Ez sarkallhatta arra, hogy rávegye a népszerűtlenné vált herceget a Netflixes dokumentumsorozat elkészítésére, amiért a pletykák szerint közel 100 millió dollárt kaptak, illetve a sokak szerint családját és annak titkait valósággal kiárusító könyvéért is busás javadalmazásban részesült. 4 könyvre szóló szerződése állítólag 35-40 millió dollárt ért.

Ennyi pénzből azért biztosítható a megfelelő életszínvonal, de Meghan valószínűleg ennél többre vágyott. És mi jutott Harrynek? Az utóbbi időkben készült videói tanulsága szerint túlzottan sok boldogság biztosan nem. Mozdulatai jól láthatóan kényszeredettek, a korábbi csibészes mosoly pedig talán örökre eltűnt az arcáról. Nagy kérdés, hogy mit hoz a jövő, de a boldogsághoz aligha ez az út vezet.

Az alábbi videó nagyon érzékletesen mutatja be, hogyan változott meg Harry herceg Meghan Markle hatására az évek során. Hatalmas a kontraszt ezzel szemben Katalin és Vilmos esetében, akik III. Károly legnagyobb örömére igazi álompárként élnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás