promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ízléstelen Harry és Meghan Markle Netflix-sorozata egy magyar protokollszakértő szerint
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghan a sorozat után is fekete báránynak tűnik egy hivatalos szakértő szerint.

December 8-án debütált Harry herceg és Meghan Markle közös Netflixes dokumentumfilm-sorozata, de egyelőre a brit királyi család semmivel nem reagálta le. Sőt, inkább azzal hívta fel a sajtó figyelmét Katalin hercegné és Vilmos herceg, hogy a botrány ellenére

ugyanúgy küldenek karácsonyi ajándékot Harryék gyermekeinek, Lilibetnek és Archienak.

De ez Meghanékra is igaz, hiszen attól még, hogy Vilmosékkal nincsenek jóba, a gyerekeknek idén is küldenek ajándékot. Egyébként a brit Marie Claire alapján hozta le ezeket előként a magyar Elle.

Annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy ha választani kéne a közül, hogy Harryék kit vettek célba a Netflix sorozatukkal - a királyi családot vagy a brit médiát -, akkor mindenképpen a második lenne a megfelelő választási opció.

A brit média, ha meg is szólal 8-a óta, akkor többségében úgy állítja be a Harry & Meghan eddig megjelent három részét, mint valami jól felépített, hazugságon alapuló és túlzágosakba eső „kampányfilmet". Hiszen lássuk be:

ha a médiát támadod, nem fog örömében tapsikolni, hogy mennyire igazad van néhány dologban; akkor is, ha egyébként tényleg igazad van.

A minap az RTL Reggeli műsorába meghívtak egy magyar protokollszakértőt, Micski Mariannt, aki kicsit sincs elájulva Harryék történetétől. Ebben a Reggeli adásban azt az eléggé összetett témát feszegették, hogy vajon mennyire van rendben az, hogyha egy pár a magánélete védelmében visszavonul, az kis idő múlva gondol egyet és napvilágra hozza a személyesebb életét?

Mariann először kitért arra, hogy

„ízléstelennek és szánalmasnak érzi az egész dokumentumsorozatot, mivel egyrészt nagyon nem jó időben jött ki, hiszen illetlenül II. Erzsébet királynő halála utáni harmadik hónapra debütált a streaming platformon. Másrészt a probléma az a sorozattal, hogy valójában nem is lehet eldönteni, hogy mi is az igazi célja”.

Majd egy elég erős véleményt fogalmazott meg, ezzel is inkább Meghan nyakába zúdítana mindent látszólag, miszerint

„én úgy érzem, hogy Meghan nem tudja eldönteni, hogy ő akar vagy nem akar szerepelni. Ő azt szeretné, ha ennek csak az előnyét élvezné és a hátrányát pedig nem”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás