promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leleplező videó Meghan Markle óriási titkáról, ezerrel pörög az interneten a TikTok-ker szakértése
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A közösségi média figyelmét már semmi nem kerüli el, mindent megszakértenek.

A hírnévnek ára van, és a hírességek ezt már nagyon sokszor megtapasztalhatták. Ráadásul az egyes nagyon jól futó témákban a közösségi média nagy szakértői is mindig megszólalnak. Akár legyen szó valamilyen egészségtelen étkezésről, fura szokásról, káros szenvedélyről vagy éppen öltözködési betliről vagy valamiféle divattipről, mindig az a legjobb, ha olyan hírességeken demonstrálják a tudásukat, akikre alapból is kattintanának a felhasználók.

Meghan Markle ideális alany lehet, az utóbbi időben ismét újra nagyon bepörgött a neve Harry-é mellett azzal kapcsolatban, hogy nem hívják meg őket III. Károly születésnapi ünnepségére. De nemcsak ezzel kerültek az érdeklődés középpontjába, hanem azzal is, hogy bizony a Netflix nagy bejelntést tett, amely némileg kötődik III. Károly szülinapjához is.

A streamingóriás ugyanis elérhetővé teszi majd a Suits című sorozat összes évadját. Ez a széria amúgy a magyarban a Brilliáns elmék címet kapta. Mind a kilenc évad elérhető lesz a Netflixen, méghozzá attól a naptól kezdve, amikor III. Károly szülinapját tartják. Az időzítés tehát valószínűleg nem véletlen.

Most pedig a TikTok-ra került fel egy leleplező videó Meghan-ról.

A Sassy szúrta ki a TikTok-on pörgő videót, amelyben egy szakértő bemutatja azt, hogy lehet egy-egy ruhadarabbal kilóktól megszabadulni. Meghan Markle már évek óta használja ezeket a kis trükköket a nyilvánosság előtt. Miranda Holder elárulja, hogy a nagy trükk abban áll, hogy fel kell hajtani a ruhád újját. Miranda pedig egy sor képet is megosztott a videójában, amellyel bizonyítja állítását, miközben divattipeket is ad a felhasználóknak.

Íme a videója:

@themirandaholder Look 5 lbs slimmer instantly with this simple Royal style hack! #royalstyle #royalfashion #stylehack #stylehacks #fyp Flowers - Miley Cyrus
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás