promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek a hazai celebek villantottak hatalmasat a héten
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Heti villantás válogatásunk főszereplői: Szabó Zsófi, Papp Dorci, Szorcsik Viki, Törőcsik Franciska.

Szerencsére ezen a héten sem szűköldködtünk Magyarországon a celebvillantásokban. A legjobb pedig, hogy nem csak olyan retró anyagokkal kellett kielégíteni az olvasóink igényeit, mint Gregor Bernadett egykori jelenése az egyik magyar filmvígjátékban. A fiatal magyar hölgyek és érettebb kolléganőik a legnagyobb örömünkre bátran töltögetik fel a közösségi médiába a jobbnál is jobb fényképeiket, és bizony most is többen felejtettek el hiánytalanul felöltözködni. 

Az idén már 45. születésnapját ünneplő Szorcsik Viktória igazából már évtizedek óta a TV2 állandó arcának számít. Egykoron még a Jóban Rosszban Bóta Judit nővéreként kezdett a képernyőn, ráadásul alaptagja volt a sorozat csapatának. A kezdeti népszerűsége után azonban az ő karaktere is "kivégzés" sorsára jutott, ugyanis 2008-2009-es gazdasági válság érzékenyen érintette a produkciót. Több egyéb színész mellett Vikinek is új, állandó munka után kellett néznie.

Már az Exatlon Hungary című sportvetélkedőben is rengetegen felfigyeltek Pap Dorcira a szépsége miatt, és ez valószínűleg a TV2-nek is feltűnt, hiszen azóta rendszeresen foglalkoztatják őt. Szerepelt a Dancing with the Stars című táncos műsorban is, ahol harmadik helyen végzett, nemrég pedig a Majka és Pápai Joci által vezetett Zsákbamacskában varázsolta el a magyar nézőket.

Törőcsik Franciska jelenleg az ország egyik legfelkapottabb színésznője, rengeteg nagy sikerű alkotásban láthattuk őt az utóbbi években. Szerepelt egyebek között A mi kis falunk című sorozatban, a BÚÉK című filmben, illetve az Aranybullában is – hamarosan pedig főszerepet kap a Cicaverzum című, eléggé elborultnak tűnő alkotásban, amiben a karaktere elvileg beleszeret egy macskába, szóval nem éppen egy hétköznapi történetről van szó.

Szabó Zsófi nemrég egy mesés tengerpart mellett töltött el néhány napot, egy bikini-fotózás miatt utazott ide. Az RTL műsorvezetőjét számos Calzedonia fürdőruhában kapták lencsevégre, amikből többet meg is osztott a közösségi oldalán a követői legnagyobb örömére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás