promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófit bugyi nélkül fotózták le? Olyan kép került elő róla, amit az erős idegzetűek is nehezen bírnak
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi bugyi nélküli fotót posztolt, Nádai Anikó pedig a barlangfürdőben mutatta meg magát.

Szabó Zsófi nemrég egy mesés tengerpart mellett töltött el néhány napot, egy bikini-fotózás miatt utazott ide. Az RTL műsorvezetőjét számos Calzedonia fürdőruhában kapták lencsevégre, amikből többet meg is osztott a közösségi oldalán a követői legnagyobb örömére.

Azonban egy olyan fotó is készült róla, ami szemmel láthatóan ismét Budapesten készült róla, hiszen az ablakban, a háttérben ott látszik a Parlament. Zsófi ezen a képen egy fürdőkád szélén ül, és testápolóval keni a lábát.

Joggal merül fel a kérdés, hogy itt bugyi nélkül fotózták-e őt, hiszen csak egy fehér törölköző takarja el a testét; ez persze nem azt jelenti, hogy alatta ne lenne rajta alsórész. Melltartót viszont szinte biztos, hogy nem visel, hacsak nem egy olyan darabról van szó, aminek csak hátsó pántja van.

Azonban nem csak Szabó Zsófi, de Nádai Anikó is bikinis képet rakott ki magáról. Az édesanya Demjénben töltötte a hétvégét a családjával, és természetesen a barlangfürdő sem maradhatott ki a programból.

A műsorvezető egy egyberészes, rózsaszín fürdőruhát vett fel, és úgy feküdt ki a barlangfürdő medencéjének peremére. Az alábbi fotón úgy mutat, mintha egy meseszép sellő napozna a parton; követői nem győzik őt dicsérni a kommentszekcióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás