promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci melltartó nélkül állt a kamerák elé, sose volt még ilyen bátor a Zsákbamacska Dorcicája
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pap Dorci igazán bevállalós kedvében volt ezen a fotózáson.

Már az Exatlon Hungary című sportvetélkedőben is rengetegen felfigyeltek Pap Dorcira a szépsége miatt, és ez valószínűleg a TV2-nek is feltűnt, hiszen azóta rendszeresen foglalkoztatják őt. Szerepelt a Dancing with the Stars című táncos műsorban is, ahol harmadik helyen végzett, nemrég pedig a Majka és Pápai Joci által vezetett Zsákbamacskában varázsolta el a magyar nézőket.

A Zsákbamacska egyes adásaiban olyan vadítóan nézett ki Pap Dorci, hogy alkalmanként még Majkáékat is teljesen leverte a víz, többször is csipkelődtek vele emiatt, bár a közönség kommentjei szerint nem is igazán volt más funkciója a csinos hírességnek, hiszen a szépségén kívül nem adott hozzá szinte semmit a műsorhoz – de az biztos, hogy sokan örültek annak, hogy ő ott volt.

Pap Dorci a minap egészen bevállalós kedvében lehetett, ugyanis elvállalt egy olyan fotózást, ahol melltartó nélkül pózolt, a felvételek pedig észveszejtőek lettek, hiszen egészen ellenállhatatlan rajtuk a fiatal sztár – ezek után valószínűleg még azok is rögtön megértik, hogy mit esznek rajta az emberek, akiknek eddig egyáltalán nem jött be.

Pap Dorci valóban csodálatosan néz ki ezeken a fülledt, már-már intimnek nevezhető képeken, amikhez csak úgy özönlöttek a dicsérő kommentek. Érthető a követők heves reakciója, mivel ritkán láthatjuk így, a felvételek tökéletesen ötvözik az eleganciát és a csábítást – ennél tökéletesebben talán nem is lehetett volna megfogni a híresség különleges, egyből feltűnő szépségét.

Itt lehet megnézni Pap Dorci melltartó nélküli fotóit, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás