promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci intim tetkója olyan helyen van, ahová csak keveseknek enged bepillantást
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pap Dorci az egész országnak megmutatta intim tetkóját.

Pap Dorci egy igen megosztó személyiség volt az Exatlon Hungary történetében, mégis a TV2 meglátott benne valamit, és azóta is folyamatosan képernyőn van valamelyik műsorukban. Miután kétszer is lemaradt az Exatlon dobogójának legfelső fokáról, lehetőséget kapott, hogy a Dancing with the Stars-ban, a tánc segítségével váljon győztessé. Végül itt is lemaradt az első helyről, de aztán jött a Szerencsekerék, ahol ugyancsak karnyújtásnyira volt a fődíjtól, de végül ez sem jött össze neki.

Dorcit sokáig a Zsákbamacskában láthattuk Majka és Pápai Joci mellett, és elnézve a műsor nézettségi adatait, biztos, hogy nem utoljára láthattuk őt a bordó függönyök előtt pózolni.

Addig azonban a rajongóinak be kell érnie azzal, amit az egykori exatonos a közösségi oldalára tesz ki. Persze senki sem panaszkodhat, Dorci igazán pikáns képekkel halmozza el a követőit, nem szégyelli megmutatni, milyen formákkal áldotta meg az élet.

Legutóbb egy igen izgalmas fotót osztott meg, amin egy egyberészes fehérneműt visel. Ez alatt pedig teljesen kivillan az az intim tetoválása, amit eddig talán csak a szerelmei láthattak, hiszen olyan helyen van, ahová nem mindenkinek enged bepillantást a nyíregyházi szépség.

Az intim tetkó egy apró szívet ábrázol, ami közvetlenül Dorci jobb combja felett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás