promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci úgy lejáratta magát a Szerencsekerék-ben, hogy a sötét jelzőt is megkapta utána a nézőktől
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

G.w.M után most Pap Dorci is pokolian beégette magát a Szerencsekerék-ben.

A magyar hírességek többször is bebizonyították már, hogy nem feltétlenül az eszük miatt értek el sikereket az életben. Mikor G.w.M korábban sztárjátékosként szerepelt a műsorban, és bejutott a fődíjjátékba, kifogott rajta egy olyan feladvány, amiből alig hiányzott néhány betű.

Kulcsár Edina kedvese a TV2 gameshowjában úgy lejáratta magát, hogy a nézők azóta is gyakran emlegetik a koktélcseresznyét.

Később Jolly is megmutatta, mennyi sütnivalóval áldotta meg az élet, Schobert Lara pedig kamerák előtt bizonyította be, hogy még soha nem hallotta a "hintaló" kifejezést, helyette megalkotta a "hontaló" szót, amiről azóta sem tudjuk, hogy mi fán teremhet.

Most az Exatlon Hungary egykori Kihívója, és a Zsákbamacska csinibabája mutathatta meg, mennyire tud helytállni a Szerencsekerék stúdiójában. Mondani sem kell, hogy Pap Dorci viselkedése az adás elejétől kezdve irritálta a nézőket, számos kommentben is leírták őszinte véleményüket a TV2 dekoratív üdvöskéjéről.

Többen számítottak rá, hogy az egykori exatlonos fog bekerülni a fődíjjátékba, ahol ott volt az esély, hogy milliós összeget vigyen el, de megannyi celebtársa után Dorci is pokolian lejáratta magát. Már a TV2 online szekciója is olyan címmel rakta ki a műsor hivatalos oldalára az adásrészletet, hogy érezhető legyen, milyen dedós feladványon hasalt el a fiatal sportoló;

szó szerint egy "irgalmatlanul egyszerű" játék fogott ki rajta. Ráadásul még Kasza Tibi is belerúgott egyet utána.


Persze lehet itt azzal védekezni, hogy Dorci leblokkolt, és hogy a Szerencsekerék feladványait mindig könnyebb az otthon kényelméből megfejteni, mint a stúdióban, ahol lámpák és kamerák vesznek körül, mindenesetre a nézőket annyira felidegesítette ez a bukás, hogy rögtön egy kegyetlen jelzőt aggattak rá Dorcira:

„Szinte tudtuk, hogy ez a sötétség megy a fődíjért”

„Dorci! Ha nem akarod jobban lejáratni magadat, ne szerepelj többet a TV- ben! Annyira sötét vagy, hogy az már fáj!!”

„Dorci nagyon sötét”

„Sötét ez a Dorcika, mint az éjszaka”

„Bosszantó volt a Dorci sötétsége”

A Szerencsekerék hétfői adásában tehát bebizonyosodott, hogy Pap Dorci tökéletesen alkalmas arra, hogy mélyen dekoltált ruhákban, melltartó nélkül pózoljon a Zsákbamacskában, de komolyabb, felelőséggel járó munkakörben már nem tudna helytállni, arról nem beszélve, hogy ebben az adásban arra is fény derült, hogy az egykori Kihívó még egy Activity-ben sem tudna teljesíteni, hiszen az is meghaladta a képességeit, hogy elmutogassa a birkanyírást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás