promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Éjfekete bugyicsodában kelleti magát Szorcsik Viki, 40 felett is álomszép a Jóban Rosszban egykori sztárja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 veteránja nemrég még egy szépségversenyen dolgozott, most pedig izgalmasan pihenget. 

Az idén már 45. születésnapját ünneplő Szorcsik Viktória igazából már évtizedek óta a TV2 állandó arcának számít. Egykoron még a Jóban Rosszban Bóta Judit nővéreként kezdett a képernyőn, ráadásul alaptagja volt a sorozat csapatának. A kezdeti népszerűsége után azonban az ő karaktere is "kivégzés" sorsára jutott, ugyanis 2008-2009-es gazdasági válság érzékenyen érintette a produkciót. Több egyéb színész mellett Vikinek is új, állandó munka után kellett néznie.

Nem igazán eshetett kétségbe, ugyanis a közvélemény számára nagyon izgalmas volt szókimondásával, és bevállalós stílusával. Ez utóbbiról a legendás, de mára már beszüntetett magyar Playboy-ban adott tanúbizonyságot. 

Az elmúlt években hol szabadúszóként, hol állandóan leszerződött színésznőként foglalkoztatják a színházak. Utoljára, még 2020-ban a József Attila Színház igazolta le a társulatához. Viki természetesen soha nem hazudtolta meg magát a közéletben sem. A híresen napfény és meleg imádó művésznő ugyanis már több alkalommal is volt részese balhénak vagy botránynak a sztárvilágban. Egy időben ő vigasztalta azt a Szabó Csutit, akit faképnél hagyott a felesége, Kulcsár Edina. A kétes múltú szépségkirálynő mint ismert, szegény Csutit a szintén vitatott működésű G.w.M rapperért hagyta el. Sajnos azonban a megcsalt férj és Szorcsik kisasszony románca nem tartott sokáig. Szakításuk meg is történt, mire a TV2-n adásba került a többek között velük is leforgatott reality, a Farm VIP. 

Csutival kissé furcsa az utóéletük, ugyanis mindketten neurotikus emberként hivatkoztak a másikra, ám látszólag talán mégsem akkora a harag a két ex között. Viki egyébként továbbra is komolyan elfoglalja magát, lévén a színészkedés mellett műsort-, és eseményeket vezet. Legutóbb a Miss Influenszer versenyen volt talán az összes vetélkedő hölgyeménynél csábítóbb: 

A napokban pedig egy kis wellness-t is megengedett magának "Csikviki": 

Egy korábbi tökéletes fénykép:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás