promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban trágárkodott a híradós, Szabó Zsófi bevállalós képeket tett közzé
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megrökönyítő III. Károly erdélyi háza, a híradós élő adásban káromkodott, Szabó Zsófi és Nádai Anikó pedig bevállalós képeket tettek közzé. Heti hírösszefoglaló.

III. Károly király még 2006-ban vásárolta meg a kis erdélyi házat, ami a brassó megyei Szászfehéregyházán található. A településen igen híres az erődtemplom, amely az UNESCO kulturális világörökség listáján is szerepel.

Tévétörténelmi pillanat volt, amikor élő adásban káromkodta el magát a híradós. A férfi ugyanis nem tudta, hogy már látják őt a nézők, és kicsúszott a száján a trágár kifejezés. Aztán persze rögtön a fülére szóltak, hogy megy az adás, erre a TV2 munkatársa lefagyott egy pillanatra, és jól látszott a szemén, hogy éppen azon gondolkodik, hogyan folytassa ebből a kellemetlen szituációból.

Szabó Zsófi olyan képet rakott ki a közösségi oldalára, hogy az emberben joggal merülhet fel a kérdés: vajon visel-e itt bugyit. Persze nem csak ő, de Nádai Anikó is megosztott magáról egy bevállalós fotót, ami az egyik hazai barlangfürdőben készült.

Bár Szibéria igen messze van tőlünk, az ott tomboló hőség komoly hatással lehet az egész világra, ugyanis olyan irányba viheti el a globális felmelegedést, ami a szakembereket is aggasztja.

Igen bevállalós képet tett közzé nemrég Törőcsik Franciska is. A színésznő melltartó nélkül állt kamera elé, ezáltal olyan fotó született róla, amihez foghatót nem gyakran látni róla.

De nem csak ő, hanem Pap Dorci is kitett magáért: a Zsákbamacska Dorcicája egy fotózáson vett részt, ahol melltartó nélkül kellett kiállnia. Mondani sem kell, hogy róla is izgalmas fotográfiák születtek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás