promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hova kerülhet Gálvölgyi János a kórház után, a Lidl lehúzza a hazai vásárlókat
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető megfeledkezett a rövid szoknyájáról, a Lidl miatt dühösek a hazai vásárlók, Gálvölgyi János erre számíthat a kórház után. Heti hírösszefoglaló.

Egy külföldi sportműsorban történt, hogy a csinos műsorvezető megfeledkezett arról, milyen rövid szoknyát vett fel, és nem figyelt arra, milyen helyzetben tartja a lábait élő adásban.

Magyar vásárlók számoltak be arról, hogy mit tapasztaltak a Lidl termékeinél. Azóta rengeteg olvasói levelet kaptunk még arról, hogy mások miket tapasztaltak a népszerű üzletlánc boltjaiban. A lehúzás egyébként nem csak a Lidl-ben érzékelhető, bár kétségtelen, hogy a napokban a legtöbb panasz velük kapcsolatban érkezett hozzánk.

Megszólalt az orvos Gálvölgyi Jánosról. A szakember elmondta, hogy van a színész, illetve azt is elárulta, hogy meddig tart a teljes feélépülése. KIderült az is, hova kerülhet Gálvölgyi, miután kiengedik a kórházból.

Gabriela Spanic még 50 felett is magával tudja ragadni a magyarokat, ezt legutóbb is bebizonyította, mikor átlátszó ruhát vett fel.

Budapest egyik legszebb és legismertebb helye a Hősök tere, ami alatta van valami, amiről a budapestiek már teljesen elfeledkeztek az évtizedek alatt, pedig egykor az is igazi látványosságnak számított.

A világ legrejtélyesebb építményeinek titkát már évszázadok óta keresik, és mindig találnak bizonyítékot. Most kiderült, kik építették a híres piramisokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás