promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így húzza le a vásárlókat a Lidl - 3 dühös magyar beszámolója
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dühös magyar vásárlók mesélték el, hogyan húzta le őket a Lidl.

Tímár Péter 6:3 avagy, játszd újra Tutti című filmjében van egy olyan jelenet, amiben Reviczky Gábor dühösen reklamál az egyik boltban, hogy vett fagyasztott tököt, azonban miután a felesége otthon kiolvasztotta, jóval kevesebb volt a súlya, mint előtte. Mivel nem akartak foglalkozni a problémájával, Reviczky karaktere elcsent egy méretes szalonnát a boltból, hogy ezzel kompenzálja magát.

Ez most viszont nem egy film, és nem is az 50-es évek, hanem a 21. századi valóság.

3 dühös magyar vásárló beszámolója következik, akik felháborodtak a Lidl miatt. Ezek az emberek úgy érzik, aljas lehúzás áldoztatai lettek, és mindenképpen szerették volna, ha a közösségi média segítségével sokakhoz eljutna az esetük.

Először is le kell szögeznünk, hogy az alábbiakban egyéni beszámolókat olvashattok, a Promotions szerkesztősége nem kíván állást foglalni ebben!

„Nem szoktam ilyet tenni, de ez most kiverte a biztosítékot nálam! Mélységesen felháborít, hogy egy 1kg-os mirelit termék, felengedés után a csomagolással együtt sem éri el a 0,5kg-t! Az, hogy a kép még csak köszönő viszonyban sincs a benne található "termékkel" még csak hagyján, de az, hogy valami massza van a csomagolásban már pofátlanság! Kb. úgy néz ki, mint egy áztatott zsemle, amit egyszer már megettek! Fizettünk egy rakás azonosíthatatlan masszáért és kicsit több, mint fél kiló fagyasztott vízért!!! Köszi LIDL!!! FELHÁBORÍTÓ!!!!”

(Fotó: Facebook)

A következő történetet egy dühös férfi tette közzé fotók nélkül. Neki az étkezési burgonyával voltak problémái.

„Felháborító és egyben vérlázító, hogy a múlt hét közepén - a Lidl Magyarország egyik székesfehérvári áruházában - a tíz kilós kiszerelésű, 3400 Ft-os áron vásárolt burgonya amellett, hogy hámozás után tele van fekete foltokkal, pöttyökkel, még szinte ehetetlenül édes is! Ez a tulajdonsága egyetlen módon lehetséges, mégpedig úgy, hogy a francia származású ipari szeszkrumplit simán eladják Magyarországon étkezési burgonyának! Nem kicsit felháborító és miért is kell még ezzel is hülyének nézni a magyarokat!!???????????”

A harmadik vásárló egy családi kiszerelésű kakaóport vásárolt, de miután megmérte otthon, szembesült azzal, hogy ő is lehúzás áldozata lett.

„Szóhoz sem jutok...ma, Lidl vásárlás... gondoltam megmérem. Tapasztaltam már más terméknél is, hogy nincs meg a mennyiség, de ez felháborító!! Hogy nagyon nagy jóindulattal, csomagolással együtt épphogy megvan az 1 kg, ráadásul az összes kakaópor egy olyan dobozba simán belefért, ami akkor volt ajándék, mikor a 800 grammos kakaót vettem. Csúcs, hogy mindenen, mindenhol lehúzzák az embert!!”

(Fotó: Facebook)

A fenti esetek csak a Lidl üzleteire vonatkoznak, ettől függetlenül nem kizárt, hogy más magyarországi boltokban is belefuthatunk ilyesmibe. Hozzá kell tenni, hogy a fenti képeken látható termékek nem a LIdl termékei, ők csak forgalmazzák őket!

Alább még több feldúlt vásárlói beszámolót olvashattok arról, hogy hogyan veri át a magyarokat a Pepco és a KiK az akciós, leértékelt termékeikkel:

Ha nektek is van hasonló történetetek, ha nektek is vannak ehhez hasonló, vagy egyéb típusú, felháborító tapasztalataitok valamelyik üzletből, akkor küldjétek el nekünk az info@promotions.hu e-mail címre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás