promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Káosz az árstopos tejakció miatt, a Lidl jól megszívatta a magyar vásárlókat
Borítókép:  Promotions.hu
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Lidl össze-vissza kavar az árstopos tejakciójukkal, aztán megy a hallgatás.

A Promotions hozta le elsőként, hogy a Lidl nem mindennapi akciót hirdetett az árstopos UHT tejre. Az akció értelmében április 27. és május 10. között kitolták a mennyiségi korlátozás felső határát, vagyis ebben a két hétben már nem csak 3, hanem 24 litert lehet egyszerre megvásárolni náluk.

Volt egy sejtésünk, hogy ez komoly problémákat fog okozni már az első nap, hiszen ha a bejelentés miatt vérszemet kapnak a magyar vásárlók, és megrohamozzák a Lidl üzleteit, hamar készlethiány alakulhat ki, hiszen gyorsan elkapkodják az olcsó tejeket.

Gyanúnk be is igazolódott, mert bár újságíró munkatársunk halmokban állva talált tejet az egyik vidéki Lidl-ben az akció első napján, csütörtök délelőtt jelezte egyik olvasónk, hogy az egyik budapest üzletben 10 órakor már nem kapott az árstopos termékből.

„Délelőtt 10 óra múlt pár perccel, és egyetlen árstopos tej sem volt kitéve. Ugyanaz a látvány fogadott, mint eddig: néhány üres karton. Megkérdeztem az egyik eladót, hogy miért nincs kitéve belőle, mire közölte velem, hogy sajnos már reggel elkapkodták. Így aztán baromira segítitek a magyar családokat, kedves Lidl!”

Minden bizonnyal a Lidl Magyarországnál is rájöttek, hogy saját maguk alatt vágták el a fát ezzel az akcióval, ugyanis még az első nap eltüntették az akcióról szóló oldalt az online szórólapjukból. Azonban az nagyon fura, hogy ha felmegyünk a Lidl Ügyfélszolgálatának oldalára, ott még mindig kint figyel az árstopos tejakcióról szóló fejléc.

„Üzleteinkben 2023.04.27-től 2023.05.10-ig a 2,8% UHT tejből a korábbi 3 db helyett már 24 db vásárolható. A termék megnövelt mennyiségben érkezik áruházainkba, elnézését kérjük, amennyiben ennek ellenére nem jutott hozzá. A beszállítás minden nap ismétlődik, ezért bízunk abban, hogy a következő vásárlása során hozzájut a kívánt mennyiséghez”

Ezek után ki tudja követni, hogy most van-e vagy nincs akció? Mi is teljesen összezavarodtunk, ezért megkerestük a Lidl-t, hogy megtudjuk, él-e még az akció vagy sem. Az alábbi választ kaptuk a Sajtóosztályuktól:

„A Lidl Magyarország  április 27-től május 10-ig hirdette meg a  2,8%-os UHT tej akcióját, melynek keretében a vásárlók az eddigi 3 doboz helyett, 24 dobozzal tudnak vásárolni a termékből. A vállalat az adott akciós időaszkra beszállítóival ötszörös tejmennyiség leszállítására szerződött. A tegnap reggeli órákban megmutatkozott rendkívüli érdeklődés eredményeként a vállalat úgy határozott, hogy annak érdekében, hogy a meghirdetett időszakban biztosítani tudja a vásárlók számára a terméket, a promóciós anyagokból tegnap az kikerült. Az üzletekben viszont elérhető a 2,8%-os tej, azon az áron és abban a vásárolható mennyiségben, ahogyan azt vállalat korábbiakban meghirdette”

- írták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás