promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömegverekedés a Lidl-ben: videóra vették az akciós húsért bunyózó vásárlókat
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az akciós hús miatt verekedtek össze a Lidl vásárlói. Videó készült a bolti bunyóról.

Az ünnepek közeledtével az emberek hajlamosak kicsit megfeledkezni a józan eszükről, és képesek felvásárolni a fél boltot. Most, hogy a nyakunkon a négynapos hosszú hétvége, várható volt, hogy a vásárlók ismét megrohamozzák az üzleteket, és bespájzolnak egy kicsit.

A húsvét előtt meghirdetett akciók kifejezetten csábítók lehetnek a vásárlóknak, főleg ha a húsokat, a sonkákat, vagy a tojásokat kínálják kedvező áron. Azt viszont már túlzásnak tartjuk, hogy egyesek képesek akár ölre is menni azért, hogy mások előtt kapkodjanak el pár kiló húst vagy az utolsó kenyeret. Azt már megszokhattuk, hogy Amerikában nem teljesen normálisan viselkednek az emberek, ha az olcsóságról van szó, de Európában, és főleg Magyarország szomszédságában nem gyakran látni olyat, hogy tömegverekedés kerekedik az akciós termékek miatt.

Az elmúlt napokban felkerült az internetre egy videó, amin néhány nyugdíjas vásárló egymásnak esik a belgrádi Borcsa városrészben található Lidl-ben, mert akciós volt a csevapcsicsa. Az egyik vásárló úgy jellemezte őket, hogy

„olyanok voltak, mint az állatok”.

Lidl u Borči. Ćevapi na akciji...

Posted by Bora Konj on Wednesday, March 29, 2023


Nem sokkal később egy másik szerbiai Lidl-ben tömegverekedésről készültek videók, ugyanis a vásárlók egymás hegyén hátán, közelharcot vívtak egymással az akciós sertéslapocka miatt. Helyi sajtóinformációk szerint az emberek esernyőkkel estek egymásnak, hiszen mindenki akart magának a 400 dináros kilóáron vehető husiból (400 szerb dinár nagyjából 1284 forintnak felel meg - a szerk.).

Erről az esetről is készültek videók, amiken jól látszik, hogy tolonganak az emberek a Lidl hűtőpultjainál, és csatároznak a sertéslapockákért. A bolti bunyó egy részlete alább látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás