promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar vásárlók tömegei akadtak ki az Aldi miatt, most túlment egy határon az áruházlánc?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi-nak sikerült tömeges kiakadást okoznia, ráadásul nem először.

Valószínűleg már mindenki tapasztalta, hogy Magyarországon egyre drágábbak a különböző élelmiszerek, termékek. Ez persze nemcsak nálunk van így, hanem rengeteg európai országban. Ugyanúgy, mint itthon, máshol is számolgatják az emberek a pénzüket, és többször is meggondolják, hogy mire költenek, hiszen a fizetések nem tudják tartani a lépést a folyamatos drágulással – éppen ezért mindenki keresi az olcsóbb boltokat, termékalternatívákat, amiben sokak szerint jó partner itthon az Aldi.

Az utóbbi hónapokban egyre népszerűbb a magyar vásárlók körében az Aldi, hiszen rengetegen gondolják úgy, hogy az áruházlánc termékei és árai nagyon jók, általában megkímélik a pénztárcánkat. Folyamatosan vannak akciók, amikről a legtöbben az Aldi közösségi oldalán tájékozódnak, mivel ott általában mindig fontos információkat kapnak az emberek – bár van, hogy sokan kiakadnak egy-egy poszton, és nem véletlenül.

Az Aldi marketinges csapata rendszeresen kitesz magáért, ha agyzsibbasztó poénképekről, szóviccekről van szó, sokan pontosan az ilyen rendkívül fárasztó tartalmakért követik az üzletlánc oldalát. Nemrég ismét tömeges kiakadást okozott egy humorosnak szánt fotó, amin egy „trépamester” látható – vagyis egy szemüveges, nyakkendős répa, ami egy színpadon, mikrofonnal stand-uppol.

A kommentek alapján volt, aki jót nevetett a mókásan megszerkesztett felvételen, de olyanok is bőven akadtak, akik teljesen kikészültek a poénkép láttán, és mondhatni könyörögtek az Aldi csapatának, hogy hagyják abba, mert az ilyen jellegű posztokkal csak tömeges szenvedést okoznak – de összességében jóval többen voltak azok, akiknek tetszett a dolog, és bejött nekik a humor.

Itt lehet megnézni az Aldi trépamesteres poénképét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás